Είδε τους Εβρίτες της Εθνικής Ανδρών ο «απόλυτος άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας

 

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη όπου διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής το τρίτο και τελευταίο φιλικό της Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών με την Τυνησία βρέθηκε (και) ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας.

Όσοι αναρωτιέστε τι δουλειά είχε εκεί ο Πετρούνιας, αναζητήστε το μυστικό στην όμορφη φυσιοθεραπεύτρια της εθνικής ομάδας της ενόργανης γυμναστικής. Ο λόγος για την Ιβάνκα Τζούριτς, αδερφή του αρχηγού της Εθνικής Ανδρών Δημήτρη Τζούριτς.

Ο Δημήτρης και η Ιβάνκα, που αμφότεροι δηλώνουν Ορεστιαδίτες έχοντας μεγαλώσει στον Έβρο και νιώθουν πιο Έλληνες από πολλούς Έλληνες,  είναι ιδιαίτερα αγαπημένα αδέρφια αλλά και ιδιαίτερα αγαπητοί στο σύνολο του αθλητικού κόσμου.

Η Ιβάνκα, πρώην βολεϊμπολίστρια και η ίδια, ξεσήκωσε λοιπόν τον Πετρούνια και έτσι αυτός εθεάθη στο (εν εξελίξει) τελευταίο φιλικό της Εθνικής Ανδρών, στην οποία πλέον έχουν απομείνει πέντε εβρίτες παίκτες, καθώς έχουν μείνει στην Αλεξανδρούπολη οι Σταύρος Κασαμπαλής και Ανέστης Δαλακούρας.

Έτσι ο Πετρούνιας έδωσε λίγη από την «ολυμπιακή» λάμψη του στο κλειστό του Ολυμπιακού, παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες των Τζούριτς, Ανδρεάδη, Γκαρά, Κουμεντάκη και Τσέλιου που μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας και ευχόμενος κάθε επιτυχία στους αγώνες τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ