ΕΠΣ Θράκης: «Κοσμιάρα for ever!» – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από ψυχής του Παναγιώτη Τσολάκη

 

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου του Νομού Ροδόπης,το οποίο υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής αλλά και παράγοντας, με το όνομά του να είναι συνυφασμένο με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, αποφάσισε να πει αντίο στην μπάλα που τόσο αγάπησε τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο λόγος για τον Παναγιώτης Τσολάκη, την “ψυχή” του ΠΑΟΚ Κοσμίου, αφού έχει υπηρετήσει σχεδόν από όλα τα πόστα την αγαπημένη του ομάδα όπου ανδρώθηκε σαν γέννημα θρέμμα του χωριού. O Τσολάκης αγωνίστηκε 12 χρόνια σαν παίκτης του Κοσμίου και ακολούθως το υπηρέτησε για τέσσερα σαν παράγοντας, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα, ενώ ενός εκτός των άλλων έχει αγωνιστεί σε ΠΑΕ Θράκη, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ορφέα Στρύμης και στον Πανθρακικό όπου φυσικά μετέχει στους παλαιμάχους της ομάδας.

Μέσω επιστολής του που απέστειλε στο ThrakiSportS ανακοινώνει και επίσημα το αντίο του, μετά και την σχετική  ανάρτηση που έκανε πριν λίγες μέρες στο facebook, ενώ συγκινεί με τα λόγια καρδιάς για την ομάδα που τόσο αγάπησε αλλά και τους φίλους που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια:

«Για όλα στη ζωή υπάρχει στην ζωή μια αρχή και ένα τέλος, έτσι και στη δική μου, το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, το ποδόσφαιρο, που ξεκίνησε πριν 30 ακριβώς χρόνια φορώντας την φανέλα της ομάδας του χωριού μου, έφτασε τελικά στο τέλος του, γιατί έτσι πρέπει.

Αυτά τα 30 χρόνια το μόνο που ήξερα να κάνω καλά ήταν να σέβομαι όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου, αλλά και όλους τους αντιπάλους μέσα στο γήπεδο φυσικά.

Για 30 χρόνια το ποδόσφαιρο με έκανε να είμαι ένα παιδί που έτρεχε πίσω από μια μπάλα, μια μπάλα που ήταν όλη μου η ζωή! Για αυτήν γελούσα, για αυτήν έκλαιγα και για αυτήν αισθανόμουν ότι συναισθήματα υπήρχαν, τα περισσότερα χαράς, γιατί όπως είπα με έκανε να αισθάνομαι πάντα παιδί.

Νομίζω ότι ήμουν τουλάχιστον συμπαθής σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού, γιατί μόνο φίλους αισθάνομαι ότι έχω κάνει από αυτή την πορεία μου στο χώρο.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές που συνεργάστηκα και έπαιξα μαζί τους και να ξέρουν ότι θα είναι φίλοι για πάντα.

Αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω πιο πολύ τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους συνεργάτες μου αυτά τα 3 τελευταία χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου που ήταν πραγματικά η οικογένειά μου και περάσαμε μαζί όμορφες στιγμές.

Για κάποια πράγματα στην ζωή πρέπει να ξέρουμε πότε να σταματήσουμε και για μένα έφτασε νομίζω η κατάλληλη στιγμή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους όσους με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ. ΚΥΠΙ, ΛΟ, ΣΙΟΥ, ΒΟΡΓΙΑ, ΓΙΑΠΡΑ, ΞΕΝ και ΖΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

ΚΟΣΜΙΑΡΑ FOR EVER»