ΕΠΣ Έβρου: Το αντίο του Βαγγέλη Καζάλα και η απάντηση της ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο ποδοσφαιριστής της νταμπλούχου ομάδας Έβρου της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου Βαγγέλης Καζάλας, αποχαιρέτησε την ομάδα του και αφού ολοκληρώθηκε η στρατιωτική του θητεία επιστρέφει Αθήνα αφήνοντας ωστόσο “παραθυράκι” επιστροφής, ωστόσο και η ομάδα του απάντησε άμεσα και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.

Ο Καζάλας θυμίζουμε αποκτήθηκε το καλοκαίρι από το Κερατσίνι, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Άρη Αμφιάλης και  Φωστήρα και Αγία Ελεούσα. Η ανάρτηση του Καζάλα στο διαδίκτυο: «Aπό που να αρχίσω και που να τελειώσω. Αυτή η υπέροχη πόλη με τη δική της ξεχωριστή ιστορία και με μια ισχυρή ομαδα, την AΕ Διδυμοτειχου, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, διότι εζησα υπεροχες στιγμες εδω. Μαγικες και ιστορικες στιγμες, οπως η κατακτηση του πρωταθληματος και του κυπελλου Εβρου. Αυτη η ομαδα εχει μια υπεροχη διοικηση, που απαρτιζεται απο πολυ καλους και αληθινους ανθρωπους, και ειναι οι: κ. Νικος Τσουλκανακης (προεδρος), κ. Βουλης Μπιλιακακης (αντιπροεδρος), κ. Τασος Διαγκακης (ταμιας), και οι κυριοι Γκικας, Καραντουμανης, Μπουρουλιτης, Τσινουδης, Μπροντιδης, Σωτηρουδης, Αντωνιαδης, Χατζοπουλος, Κηπουρος, Τσιμπαλιωτης. Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν. Ομορφη εικονα η παρουσια πολλων φιλαθλων σε καθε παιχνιδι της ομαδας. Καποιες φορες ο αριθμος των θεατων αγγιζε τους 1000. Στην καρδια μου ολοι οι συμπαικτες. Περασα μαζι τους αμετρητες ωρες, οχι μονο στο γηπεδο αλλα και μακρυα απο αυτο. Τους ευχαριστω εναν εναν, και ειναι οι: Τζανετακος, Αλουπης, Ιντζες, Γιαννοπουλλος, Κοτζα, Τερτσουδης, Αχπα, Παντελιδης, Καισας, Αγγελακακης, Πετροπουλος Κ., Πετροπουλος Σ., Μαμρικισβιλι, Συριτουδης, Γωνιαδης, Γκαβανοζης, Ζλατανης, Αντωνιου, Κυριακιδης, Καλυμνιος, Χατζημιχαλης, Ασπιωτης, Σκερλετιδης, Θεμελακης, Αντωνιαδης. Ημασταν πραγματικα μια οικογενεια, και διαπιστωσα πως πετυχαμε σημαντικα πραγματα γιατι λειτουργησαμε ομαδικα. Τιμη μου που συνεργαστηκα και επαιξα μαζι σας!! Ενας πολυ καλος προπονητης, ο κυριος Αναστασιαδης, και ενας απιστευτος ανθρωπος και γυμναστης, ο κυριος Μπαμπης Παρασχουδης. Πετυχαμε τον στοχο μας και πηγαμε την ομαδα εκει που αξιζει να βρισκεται, στη Γ εθνικη. Ελπιζω να ημουν ενας σωστος στρατιωτης οταν με χρειαστηκε η ομαδα και να εδωσα οσα περισσοτερα μπορουσα, παρουσιαζοντας τον καλυτερο μου εαυτο για αυτη τη φανελα με το τριφυλλι στο στηθος. Θα εχω να θυμαμαι πολλα απο εδω. Χαρες, λυπες, μα οι χαρες ηταν περισσοτερες. Ολα αυτα εγιναν χαρη στο ποδοσφαιρο που ενωνει τα παντα και μας ενωνει ολους. Νιωθω οτι ειμαι ενας απο εσας και θα ειμαι παντα κοντα σε οτι με χρειαστει αυτη η μεγαλη ομαδα. Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να πω. Ειμαι πολυ συγκινημενος αλλα ηρθε η ωρα του αποχωρισμου. Δε ξερω τι θα γινει του χρονου αλλα αυτο που θα πω τωρα ειναι: «εις το επανειδην». Θα μου λειψετε ολοι. Να ειστε παντα καλα ολοι, με υγεια, με χαρες και χαμογελα. Σας αγαπω ολους . Ολα αυτα με εκαναν να θελω να παρεμεινω εδω και μετα το τελος της θητειας, η οποια κυλησε υπεροχα χαρη σε ολα αυτα που σας αναφερα. Σας ευχαριστω για ολα μεσα απο την καρδια μου».

Η ΑΕΔ αφού δημοσίευσε την ανάρτηση του Καζάλα εξέδωσε ανακοίνωση την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το ύψος του ανθρώπου ξεκινά από τα πόδια, και φτάνει μέχρι το κεφάλι. Από εκεί και πάνω ξεκινάει το ανάστημά του… Κοντός στο μπόι,τεράστιος στο ανάστημα! Βαγγέλη είσαι και θα μείνεις για πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας γραμμένο με χρυσά γράμματα, άνθρωποι σαν και εσένα κοσμούν το ποδόσφαιρο,τιμή μας και καμάρι που συνεργαστήκαμε μαζί σου… Εις το επανιδείν λοιπόν φίλε!»