Ξεπερνούν τις 500 οι συμμετοχές στο KomoRun! Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης οι δηλώσεις για τον 2ο Ημιμαραθώνιο…

 

Μέχρι την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 15:00 θα είναι ανοιχτό το σύστημα, το οποίο θα δέχεται τις εγγραφές για τον 2ο Ημιμαραθώνιο KomoRun.

Ήδη μέχρι στιγμής στον ημιμαραθώνιο έχουν δηλώσει συμμετοχή 217 άτομα, ενώ στο δρόμο των 5 χιλιομέτρων έχουν δηλώσει συμμετοχή 310 άτομα.

Ο ημιμαραθώνιος των 21,10 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Μαΐου από την Πλατεία Ειρήνης (Κεντρική Πλατεία) στις 9:30 το πρωί, ενώ στο ίδιο μέρος θα γίνει και ο τερματισμός. Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα.

Όσοι είναι κάτω των 18 και επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να παρουσιάζουν την έγγραφη και ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα τους. Το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού για τον αγώνα ορίζεται στις 2,5 ώρες από την ώρα εκκίνησης, ενώ το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 ευρώ.

Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει από την είσοδο του ΤΕΦΑΑ στην Πανεπιστημιούπολη την Κυριακή 21 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Ειρήνης (Κεντρική Πλατεία) στην Κομοτηνή. Το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού για τον αγώνα ορίζεται στις 1,5 ώρες από την ώρα εκκίνησης, ενώ το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 ευρώ.