Super League: Αναχώρησαν για την κούπα οι έφηβοι της Ξάνθης! Τα 32 παλληκάρια που “πάτησαν” Τριπολιτσά

 

Στην Τρίπολη βρίσκεται βρίσκεται από την Τρίτη η Κ17 της Ξάνθης, η οποία την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 17:00 αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό τον γηπεδούχο Αστέρα Τρίπολης, με στόχο τη νίκη που θα την οδηγήσει στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η ομάδα της Ξάνθης τερμάτισε δεύτερη στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της στο Final Four, στο οποίο συμμετέχουν και οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Η Κ17 βρίσκεται για τέταρτη φορά σε Final Four, έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 2014, ενώ πέρσι ήταν φιναλίστ, χάνοντας από τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Για φέτος υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει και πάλι στον τελικό και να φέρει μετά από τρία χρόνια το τρόπαιο και πάλι στη Θράκη.

Η αποστολή της Κ17 της Ξάνθης απαρτίζεται από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά, τον προπονητή της ομάδας Κώστα Μπεδρελή, τον βοηθό προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον γυμναστή Ηλία Καραλίδη, τον γιατρό Γιάννη Κουτσογιάννη, τον φυσιοθεραπευτή Άλκη Γαβριηλίδη, τον φροντιστή Δημήτρη Σεβδίλη, τον οδηγό Γιάννη Ζώτο και από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τριανταφύλλου Νίκος, Λεωντσάκος Γιάννης, Ιωάννου Γιάννης, Ζουρνατζίδης Κώστας, Γράβας Στράτος, Σουλεϊμάν Οκάν, Δουλγέρης Κώστας, Θεοφυλάκης Δημήτρης, Μελιόπουλος Δημήτρης, Γκατζόγιας Άγγελος, Τενεκές Δημοσθένης, Θυμιάνης Κώστας, Σπυριδωνίδης Χρήστος, Τσιλιγγίρης Γιώργος, Ποδάρας Γιώργος, Ζουμπουλίδης Θέμης, Κιούπης Άγγελος, Κριεζής Παύλος, Τηλαβερίδης Νίκος, Ισμέτογλου Ισμέτ, Κιολεϊδης Ιορδάνης, Μανιάς Λευτέρης, Τσιτσεκίδης Ηλίας, Καλαϊτζής Χρήστος.