Στον “αέρα” τα εισιτήρια και η αφίσα του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στους φίλους Ζαγοράκη και τους παλαίμαχους του Πανθρακικού

 

Την κοινωνική τους δράση συνεχίζουν οι διεθνείς που κατέκτησαν το κύπελλο του 2004 και ο αρχηγός της τότε ομάδας ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης με μέλη της τότε ομάδας και γνωστούς παίκτες θα αγωνιστούν με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στις 17:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η αναμέτρηση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τη διάθεση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”, για την ενίσχυση της σπουδαίας δράσης του.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου για τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα θα είναι 5 ευρώ. Εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 από τη Λέσχη Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανθρακικού (Παναγή Τσαλδάρη 2 – ΔΑΚ Κομοτηνής) και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Μάλιστα στην κυκλοφορία από την Τετάρτη βγήκαν τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και η όμορφη αφίσα του φιλανθρωπικού αυτού αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here