Εφτά γκολ και πλούσιο θέαμα στη φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ορφέα στα Πηγάδια

 

Εφτά γκολ και πολλές φάσεις στις δύο εστίες παρακολούθησαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να επικρατεί με 6-1 του συμπολίτη Ορφέα.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη, είχε στο 32′ δοκάρι σε σουτ του Χατζητερζόγλου, ενώ στο 37′ με πέναλτι του Καμαρά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο υπό διωγμό, σύμφωνα με πληροφορίες από αθηναϊκά μέσα, Μάρκους Πιτσέλι που πέτυχε τρία τέρματα.

Ο Κώστας στο 49′ έκανε το 2-0 και ο Πιτσέλι στο 55′, στο 68′ και το 77′, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1 ενώ νωρίτερα ο Μουμίνογλου είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1. Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με το δεύτερο γκολ του Κώστα στο παιχνίδι.

Από την Ξάνθη αγωνιστηκάν οι Τζελέπης, Χατζητερζόγλου, Συλλά, Λισγάρας, Σβάρνας, Καμαρά, Τριάδης, Ορφανίδης Π., Βασιλακάκης, Κώστας, Παπαστεριανός, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δεμένικος, Πιτσέλι, Ντε Λούκας, Κολλαράς και Λουσέρο.

Ο Ορφέας αγωνίστηκε με τους Ρούφο, Μαλαδένη, Μακράκη, Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδη, Χαλήλ Ιμπράμ, Καρά Αλή, Λαζαρίδη Τζαμπάζ Χαλήλ ενώ έπαιξαν και οι Χιντ Ιμέρ, Μελισσόπουλος, Θεοδωρίδης, Μακράκης, Καραγκιόζης.