Αυτός είναι ο MVP της φετινής Ξάνθης όπως τον ψήφισε ο κόσμος…

 

Την προηγούμενη εβδομάδα το ThrakiSportS σας έδωσε την ευκαιρία να ψηφίσετε και να αναδείξετε τον πολυτιμότερο παίκτη της Ξάνθης για τη φετινή σεζόν, και πλέον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάζουμε και τα αποτελέσματα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και τελικά ως πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ξάνθης αναδείχθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τελικό ποσοστό 43,3%.

Δεύτερος πολυτιμότερος παίκτης της Ξάνθης για τη φετινή σεζόν, αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος συνολικά του πρωταθλήματος Χαμζά Γιουνές με ποσοστό 28,87%. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η διαφορά του πορτιέρο της Ξάνθης, με τον Τυνήσιο σέντερ φορ ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αλλά τις τελευταίες ημέρες ο Γιουνές συγκέντρωσε παραπάνω ψήφους και έφτασε το τελικό του ποσοστό. Τρίτος αναδείχθηκε ο Θοδωρής Βασιλακάκης που φέτος έδειξε μεταλλαγμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές του στην ομάδα της Θράκης αφού σκόρερε αρκετά φέτος, και τελικά συγκέντρωσε το 11,34% των συνολικών ψήφων.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

1. Ζίβκο Ζίβκοβιτς 43,3%

2. Χαμζά Γιουνές 28,87%

3. Θοδωρής Βασιλακάκης 11,34%

4. Δήμος Μπαξεβανίδης 4,12%

5. Κάσα Καμαρά 2,06%

6. Χρήστος Λισγάρας 2,06%

7. Πάμπλο Ντε Λούκας 2,06%

8. Αριστοτέλης Καρασαλίδης 2,06%

9. Τζόρτζε Λάζιτς 1,03%

10. Άντριαν Λουσέρο 1,03%

11. Καρίμ Σολτάνι 1,03%

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here