Το πλήρες πρόγραμμα και των τριών ημερών του επετειακού 25ου Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

 

Διεξάγεται το προσεχές Παρασκευοσαββατοκύριακο το επετειακό 25ο Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, το οποίο θα έχει λάμψη υψηλών προσκεκλημένων και συμμετεχόντων, με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή στο ποδόσφαιρο Μίχαελ Σκίμπε να ξεχωρίζει αλλά να μην είναι η μοναδική που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας.

Παράλληλα με τις διεργασίες του συνεδρίου, το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής εγκαινιάζει δύο νέες επιστημονικές δράσεις, το 1ο Διεθνές Συμπόσιο «Λειτουργική διαχείριση τραυματισμένων ασκούμενων & αθλητών» και την 1η Διεθνή συνάντηση με θέμα «Αθλητισμός και Αναπηρία». Πάνω σε αυτήν την λογική, το φετινό βραβείο «Νίκος Σαμαράς» θα δοθεί στους τρεις θρακιώτες παραολυμπιονίκες της κολύμβησης στο Ρίο: τον Δήμο Μιχαλεντζάκη, τον Δημήτρη Καρυπίδη και την Σεμιχά Ριζάογλου.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο της οποίας θα έχουμε και την ομιλία του καθηγητή Νικόλα Στεργίου από τον Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα, ο οποίος είναι και ο κεντρικός ομιλητής του φετινού Συνεδρίου. Στην διάρκειά του θα παρουσιαστούν δεκάδες επιστημονικές έρευνες και μελέτες και θα διοργανωθούν αρκετές στρογγυλές τράπεζες, για όλα τα τρέχοντα θέματα της επιστημονικής κοινότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 25ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ