ΕΠΣ Θράκης: Σκληρή ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για τη συμπεριφορά μελών της διοίκησης του Ιάσμου

 

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου κατά μελών της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση τα μέλη αυτά χαρακτηρίζονται ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων, ενώ από την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου:

Το ΔΣ της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου μετά από έκτακτη συνεδρίαση ανακοινώνει τα παρακάτω: καταδικάζουμε την αποτρόπαια και χείριστη συμπεριφορά μελών της Διοίκησης του ΔΣ Μέγας Ιάσμου για τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου 13 Μαΐου στο γήπεδο του Ιάσμου. Και τους χαρακτηρίζουμε ως ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων.

-Ειναι αυτοι που απο λαθος…ανοιξαν την πορτα για να  εισελθουν οι φιλαθλοι στον αγωνιστικο χωρο με αποτελεσμα να προπηλακιστουν παικτες της ομαδας.

-Είναι αυτοί που παρακινούσαν νεαρούς ανηλίκους να προβούν σε ανάρμοστες πράξεις συμπεριφοράς, βρίζοντας με χυδαιότητα ότι πιο ιερό έχει ένας άνθρωπος όπως μάνα, θρησκεία, οικογένεια και καταγωγή.

-Είναι αυτοί που μετατρέπονται σε ψευτοπαληκαράδες μέσα στο γήπεδο τους, ενώ στα άλλα γήπεδα φοράνε το προσωπείο της αγαθοσύνης.

Ζητούμε από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή την παραδειγματική τιμωρία τους για να μην φτάσουμε να θρηνήσουμε για πολύ σοβαρότερα πράγματα.

Και το ότι δεν θρηνήσαμε το Σάββατο οφείλεται σε κάποιους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων”.