Πρώτη στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών από την Θράκη η «Tsip Team», δεύτερος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, επιβεβαίωσε με την παρουσία του στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών αυτό που ορίζει το όνομά του και ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης.

Την Κυριακή (14/5) πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 2η αγωνιστική του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών με την διεξαγωγή των υπόλοιπων μισών αγωνισμάτων, όσων δηλαδή δεν είχαν γίνει στην Δράμα. Η λεγόμενη και «Tsip Team» λόγω του προπονητή Χρήστου Τσιπουρίδη που την ίδρυσε, έδωσε βροντερό παρών με 2 χρυσά αλλά και αρκετά καλή συγκομιδή  βαθμών.

Μετά από μια σειρά τραυματισμών, ο Γιάννης Δουλγέρης επανήλθε με χρόνο 21.86 στην πρώτη θέση των 200 μέτρων. Χρυσό όμως πήρε και η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα στο τριπλούν, με άλμα στα 11.60μ. Στα 200μ, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου κατάφερε να τερματίσει 4η κάνοντας 25.80 και νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η αθλήτρια του μήκους Μάρα Κουκούτση τερμάτισε έκτη με 26.22. Στον τελικό των 200 μέτρων συμμετείχε και η Γιάννα Γιόβα παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένη.

Πολύ καλή επίδοση έκανε όμως και η Ματίνα Μάρκου στα 400μ. με εμπόδια κατακτώντας την 4η θέση με 68,79, επίδοση που αποτελεί όριο που έπιασε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα. Αξίζει να σημειωθεί και η 13η θέση στα 200μ του βετεράνου Γιώργου Λεπίδα που συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ με 23,78 καθώς και ο Στυλιανός Ντέμος που με 23,87 σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ και αυτός. Και όλα αυτά με απόντα τον Κοσμά Παπαδόπουλο στα 400 εμπόδια λόγω τραυματισμού.

Ολοκληρώνοντας και τις 2 μέρες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ, βρίσκει τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής 1ο σύλλογο στη Θράκη με 4 χρυσά, 2 ασημένια και 129 βαθμούς , πολλά ρεκόρ και πολύ θετική ενέργεια για την αγωνιστική του πορεία.  Στην δεύτερη θέση έμεινε στην Θράκη ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που βασίστηκε στα βαριά του πυροβολικά στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, την Αναστασία Καρακατσάνη και τον Μάρκο Γκούρλια.

Συγκεκριμένα ο Εθνικός είχε πρώτες θέσεις στα 5.000 μέτρα ανδρών και γυναικών με Μάρκο Γκούρλια (14’59”) και Αναστασία Καρακατσάνη (17’01”), μια δεύτερη θέση με την Σπυριδούλα Ναζίρη στο τριπλούν (11.35μ), δυο χάλκινα μετάλλια με την Μαρία Ζουπίδου στο δίσκο (36.58μ) και στην σφαίρα (10.59μ) ενώ από εκεί και πέρα, εκτός βάθρου αλλά με πολύτιμη συγκομιδή βαθμών η 4η θέση της Έφη Τσιακίρη στο δίσκο (33.41μ) και η 5η θέση της Ελευθερίας Σπουρίτα στο τριπλούν (11.04μ).