Photos: Η βράβευση Γκατσιούδη, Θωμά, Δεβετζή και… 75άρηδων στην εκδήλωση «4 Γενιές Στίβος ΜΓΣ Εθνικού»

 

Σε μια συγκινητική βραδιά και στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης γιόρτασε το Σάββατο τα 90 χρόνια ιστορίας του, με την επετειακή εκδήλωση «4 Γενιές Στίβος ΜΓΣ Εθνικού».

Τεσσερις γενιές αθλητών. Τέσσερις γενιές πρωταθλητών. Τέσσερις γενιές αγωνιστων. Ανάμεσα στους βασικούς βραβευθέντες η ολυμπιονίκης του τριπλούν Πηγή Δεβετζή, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης που παρέλαβε το βραβείο του από τον ατνιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ο βαλκανιονίκης του τριπλούν Θωμάς Θωμάς.

Ωστόσο η πιο συγκινητική βραδιά ήταν όταν βραβεύθηκαν οι ευρισκόμενοι εν ζωή άνω των 75 ετών αθλητές του συλλόγου Αυγήτας Βρεχόπουλος, Αναστάσιος Λυμπόπουλος, Νικόλαος Λουκάς, Ευάγγελος Φουντουκίδης, Χρήστος Φουντουκίδης, Ευστράτιος Μπρίμπος, Γεώργιος Φουτσιτζίδης, Στέφανος Δοβρίδης, Αλέξανδρος Κυριαζίδης, Γεώργιος Σχολάκης, Θεόδωρος Σιμσίρης, Κωνσταντίνος Τσακιρούδης, Αντώνιος Δήμου, Κωνσταντίνος Δημαρίδης, Αθανάσιος Τσιακιρούδης και Χάρης Καρυωτάκης.

Παρόντα στην βραδιά και τα τωρινά αστέρια του τμήματος στίβου του Εθνικού: οι πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Αναστασία Καρακατσάνη και Μάρκος Γκούρλιας, αλλά και οι νεώτεροι και εβρίτες στην καταγωγή  Γιώργος Σιταρίδης, Σπυριδούλα Ναζίρη και οι μικρότεροι Ελευθερία Σπουρίτα, Μαρία Ζουπίδου και ‘Εφη Τσιακίρη. Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επετειακή αυτή εκδήλωση…