ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκίνησε τον αγώνα με εννιά και τον τελείωσε με επτά παίκτες ο Ερμής Μάνδρας!

 

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, αφού πριν καν αρχίσει υπήρχαν παράπονα από τον Ερμή Μάνδρας, η Κεντητή Ξάνθης επικράτησε μεν σχετικά εύκολα με 3-0, αλλά αυτή η επικράτηση ήρθε με τον Ερμή να ξεκινά τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές και να το τελειώνει… με 7!

Ο Ερμής Μάνδρας στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στην πρώτη και δεύτερη θέση, αλλά πάντα κοντά στον Απόλλων Ξάνθης, που κατά πάσα πιθανότητα στέφεται και πρωταθλητής, μετά από κάποια ατυχή αποτελέσματα, όμως, η ομάδα του Ερμή μια αγωνιστική πριν το φινάλε έπεσε στην τρίτη θέση των πλεϊ οφ της Α2 Κατηγορίας. Στο τελευταίο παιχνίδι της για τη σεζόν, η ομάδα της Μάνδρας είχε καταθέσει από νωρίς αίτημα για να μεταφερθεί ο αγώνας με την Κεντητή σε άλλη μέρα, αφού το Σάββατο που τελικά έγινε θα είχε πολλές απουσίες και μάλιστα σημαντικών παικτών της.

Από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης, όμως αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό, αφού όπως αναφέρθηκε στην σχετική ανακοίνωση η ομάδα της Κέντητης δεν συναίνεσε σε κάτι τέτοιο, με τον Ερμή Μάνδρας να εκδίδει την Παρασκευή και ανακοίνωση για το συγκεκριμένο γεγονός. Συνέπεια όλων των παραπάνω ήταν ο Ερμής Μάνδρας να παρουσιαστεί το Σάββατο στο γήπεδο με σημαντικές ελλείψεις και κυριότερη αυτή του Σταύρου Βασιλειάδη που την ίδια ημέρα παντρευόταν.