ΕΠΣ Ξάνθης: Νίκησε και τον Ηρακλή Ζυγού και έκλεισε τη σεζόν με νίκη ο πρωταθλητής Άρης Αβάτου

 

Κατακλυσμός στην αρχή του αγώνα, με πολλή βροχή, αλλά και καταιγίδα στο τελευταίο δεκάλεπτο από τον Άρη Αβάτου που πέτυχε και τα τρία γκολ της νίκης του επί του Ηρακλή Νέου Ζυγού και έκλεισε τη φετινή σεζόν με το καλύτερο τρόπο, κάνοντας πλέον τα σχέδια του για τη φιέστα και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον Ηρακλή Ν. Ζυγού να έχει και μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Άρης Αβάτου ήταν καταιγιστικός και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές, και να φύγει από τον Ζυγό με το τρίποντο.

Πρώτη φάση του αγώνα στο 9ο λεπτό, όταν ο Κριεζής επιχείρησε ένα σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ευκαρπίδη, ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του Αβάτου να απειλήσει με τον Δεσύλλα που έπιασε ένα σουτ, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία έγινε στο 62ο λεπτό με το σουτ του Κοτόπουλου, ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά των Κουτσούμπα και Σουκρήογλου Σουκρή να απειλήσουν στο 72′ και στο 75′ αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα ο Άρης ήταν αποφασισμένος και κλείδωσε τη νίκη μέσα σε 10 λεπτά. Αρχικά ο Τάσος Δεσύλλας με μια κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 80′, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βασίλης Κουτσούμπας με δικό του τέρμα έγραψε το 0-2. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Άρης Αβάτου έφτασε και στο 0-3, με το τέρμα του Αντώνη Χαριτίδη, ενώ στο 89′ ο Γιώργος Βασιλειάδης είδε τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, μετά το σουτ που επιχείρησε.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Κελέσης, Αρσενίου, Καραγεωργίου, Τσετινές, Δέλτσος, Κριεζής, Μπασινάς, Πανταζίδης, Ξουπλίδης, Μπαργκάν Τζ. (Τσακήρ Σουλεϊμάν).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Βαρελάς, Ντουμπάν Τουράν (56′ Χαριτίδης), Βασιλειάδης Ι., Ταχτσίδης Μ., Κουτσούμπας, Σουκρήογλου Σουκρή, Δόντσος, Κούτρας (46′ Κοτόπουλος), Εφεντόπουλος (65′ Παπαδιώτης), Δεσύλλας, Βασιλειάδης Γ.