ΕΠΣ Θράκης: Το σχόλιο του “χρυσού” σκόρερ Δανίδη για την “φιλοξενία” του Ίασμου και τα εμετικά συνθήματα για την Κύπρο!

 

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο “μπαρουτοκαπνισμένος” στα γήπεδα της Θράκης και όχι μόνο καταφέρεται κατά της ομάδας του Ιάσμου για τα επεισόδια που δημιούργησαν ακόμη μια φορά σε αγώνα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ενώ καταφέρεται κατά των εμετικών συνθημάτων κατά της Κύπρου (6 κύπριοι αγωνίζονται στην Δόξα Ν. Σιδηροχωριου), ωστόσο δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ιάσμου Σάββα Αΐβάζη για την συμπεριφορά τους. 

Η ανάρτησή του Σάκη Δανίδη: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ιάσμου Σάββα Αΐβάζη για την φιλοξενία τους και το αγωνιστικό τους ήθος. Πάλεψαν τίμια και παλικαρίσια παίζοντας καθαρά για την νίκη.  

Δεν μπορώ να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κάθε τυχάρπαστο που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο χτυπώντας και βρίζοντας ποδοσφαιριστές γιατί τόλμησαν να τους κερδίσουν. Το έκαναν ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ , προφανώς ο ψευτοτσαμπουκάς δεν κόβεται εύκολα. Ας ελπίσουμε πως η ΕΠΣ δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Δεν μπορώ να αγνοήσω τα όσα ακούστηκαν για την Κύπρο μας και τους αδελφούς μας Κύπριους. Εμετικά λες και παίζαμε σε άλλη χώρα. Ούτε αυτό πρέπει να περάσει έτσι.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας για την ψυχραιμία μας και για το ότι δεν ανταποδώσαμε γιατί δεν ξέρω τι θα γινόταν. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάββα Αΐβάζη και σε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές του Ιάσμου που προσπαθούσαν να μαζέψουν τα πράγματα”.