ΕΠΣ Έβρου: Παραμένει πρόεδρος στην ΑΕΔ ο Νίκος Τσουλκανάκης! Η σύνθεση του νέου ΔΣ

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η Γενική Συνέλευση της ΑΕ Διδυμοτείχου, η οποία επιβεβαίωσε ομόφωνα την παραμονή του Διοικητικού Συμβουλίου, με τη σύνθεση που είχε την προηγούμενη διετία και με την προσθήκη δύο μελών.

Στην αρχή της Συνέλευσης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Τσουλκάνης ανέφερε πως σε ποσοστό 80%  θα μείνει ο κορμός από το φετινό ρόστερ, ενώ θα γίνουν οι προσθήκες που πρέπει για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επίσης έγινε γνωστό πως ο κ. Μανάκας ανέλαβε την σύνθεση του ύμνου της ομάδας του Διδυμοτείχου, ενώ σύσσωμο το Δ.Σ. αναφέρθηκε στην ανεπάρκεια των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί η ΑΕΔ στο Δημοτικό Στάδιο του Διδυμοτείχου, με το πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο να είναι μεγάλο.

Τέλος οι  Κώστας Χαριομπόλης  και Δημήτρης  Γκουντινάκης αποτελούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΑΕ Διδυμοτείχου:

Πρόεδρος: Νικός Τσουλκανάκης
Γραμματέας: Τάσος Διακάκης
Αντιπρόεδρος: Βούλης Μπιλιακάκης
Ταμίας: Πασχάλης Σωτηρούδης
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Γκίκας
Μέλη: Θάνος Χατζόπουλος, Χρήστος Τσινούδης , Γιάννης Κηπουρός, Κώστας Αντωνιάδης, Οδυσσέας Τσιμπαλνιώτης, Κώστας Χαριομπόλης, Τόλης Καραντουμάνης, Δημήτρης Γκουντινάκης, Παναγιώτης Μπουρουλίτης, Δημήτρης Μπροντίδης