Οι σημερινές «μάχες» των τριών ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τρία μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα στους άντρες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Γιορτή στο Εύμοιρο για την Ασπίδα Ξάνθης, η οποία υποδέχεται το Ανατόλια στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά. Παίκτες και τεχνική ηγεσία κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” και να γιορτάσουν μαζί τους την πιο πετυχημένη χρονιά της Ασπίδας στα εθνικά πρωταθλήματα. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Ξάνθης, ενώ την αποστολή αποτελούν οι Ντεμάι, Παπαδάκης, Γρούδος, Τσιώγκας, Στεφανίδης, Καραμπίνης, Καρανικολίδης, Κουτσογιάννης, Ασημάκης, Μασμανίδης, Μανδαλάκης και Πετς. Μοναδικός απών ο Θανάσης Τσιαβές, ο οποίος παρουσιάζεται αύριο Δευτέρα για να υπηρετήσει τη θητεία του (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και για την ΑΕ Κομοτηνής, η οποία υποδέχεται τον Μαντουλίδη. Η ομάδα της Κομοτηνής ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από τη Χαλκηδόνα και για να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες που έχει για άνοδο θέλει ήττα ή των Ικάρων Σερρών ή του Παναθλητικού, οι οποίοι με νίκη κατακτούν και μαθηματικά τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Β’ Εθνική. Το κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής αναμένεται να γεμίσει από τον κόσμο για ένα τελευταίο χειροκρότημα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, για μία αν μη τι άλλο εξαιρετικά πετυχημένη χρονιά.

Στη Θεσσαλονίκη με τον Μακεδονικό αγωνίζεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Ο ΓΑΣ με πολύ καλό μπάσκετ νίκησε εύκολα την περασμένη αγωνιστική τον Αστέρα Καβάλας και σώθηκε και μαθηματικά. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα της Κομοτηνής, η οποία όπως σε κάθε παιχνίδι θα παλέψει για τη νίκη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here