Γ’ Εθνική: Θρακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Δύπ αγωνιστικές έμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και όλα έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή πλέον, αλλά και εδώ και καιρό τώρα στην ουρά της βαθμολογίας και το πρόγραμμα της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής περιλαμβάνει το μίνι «Ελ Θράκικο» του  δεύτερου γύρου ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Δόξα Προσκυνητών, στην Ξάνθη αυτή τη φορά (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Στον Ορφέα που εχει 40 βαθμούς και ανέβηκε πλέον στην πέμπτη θέση θέλουν το πέμπτο σερί τρίποντο, ώστε στα τελευταία παιχνίδια να διατηρηθούν πάνω από την Νάουσα, στην πέμπτη τουλάχιστον θέση, και αν είναι δυνατόν να προσπαθήσουν έστω και τυπικά να φτάσουν τον Νέστο Χρυσούπολης που είναι τέταρτος αυτή τη στιγμή.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που ωστόσο εκτός έδρας αποδίδει ίσως καλύτερα από ότι στην Ξάνθη θέλει την νίκη, ώστε να φτάσει τις 11 νίκες τη φετινή σεζόν, και την 5η νίκη στο γήπεδο του ΑΟΞ, ρίχνοντας αυλαία στα εντός έδρας παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο.

Από την άλλη η Δόξα Προσκυνητών θα μεταβεί στην Ξάνθη για να πάρει τη νίκη έτσι, ώστε να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία ενδεχομένως να φτάσει τον αλμωπό Αριδαίας  ππυ βρίσκεται μια θέση πιο πάνω από την ομάδα της Κομοτηνής, η οποία είναι 13η στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 24 βαθμούς, 10 παραπάνω από τον 14ο Εορδαϊκό.  Η Δόξα εκτός έδρας έχει 8 ήττες, τρεις ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες, με τα τέρματα να είναι 10 υπέρ της και 24 κατά.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής: Αλμωπός Αριδαίας – Εορδαϊκός, ΑΟ Καρδίας – ΑΠΕ Λαγκαδά, Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης, Μακεδονικός Φούφας – Καμπανιακός, Νάουσα – Δόξα Δράμας, Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-3 α.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Α’ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ