Γ’ Εθνική: «Αγγλικό» σκορ αλλά και καιρός στο ισόπαλο «Μίνι Θράκικο» ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών

 

«Αγγλικό» παιχνίδι σε όλα του ήταν το μίνι «Ελ Θράκικο», αυτό ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Δόξα Προσκυνητών, τους δυο εκπροσώπους της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, αφού και ο καιρός που ήταν για μεγάλο διάστημα βροχερός, αλλά και το σκορ που έφτασε στο… 3-3 θύμισε σε μεγάλο βαθμό «βρετανικό» ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορφέας έπαιζε για 20 λεπτά με 10 παίκτες και τελείωσε τον αγώνα με.. εννέα!

Ο Ορφέας κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς, στο 8ο λεπτό με σκόρερ τον Λαζαρίδη, με την Δόξα Προσκυνητών να ανατρέπει το σκορ μέσα σε ένα πεντάλεπτο όταν στο 25′ και στο 29΄σκόραραν οι Βάσκος και Τρίχας για να στείλουν την ομάδα τους στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ. Στην επανάληψη ο Ορφέας μπήκε δυνατά και κυνήγησε την ισοφάριση που τελικά ήρθε στο 56′ με το τέρμα του Γιάννη Καραγκιόζη, όμως στη συνέχει δέχθηκε την πρώτη κόκκινη και έμεινε με δέκα παίκτες. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύθηκε η Δόξα Προσκυνητών που πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με το τέρμα και πάλι του Βάσκου. Ο Ορφέας όμως, παρά το γεγονός πως ήταν με δέκα παίκτες βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει σε 3-3, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με τον Γιάννη Καραγκιόζη και πάλι, ο οποίος στην επόμενη φάση πήρε και αυτός την άγουσα προς τα αποδυτήρια.

Πρώτη φάση του αγώνα και γκολ για τον Ορφέα Ξάνθης, με τον Λαζαρίδη να κλέβει τη μπάλα, να φεύγει στην αντεπίθεση, και με πλασέ να νικάει τον Περτσά για το 1-0. Στο 23′ η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Βάσκο να πιάνει μια κεφαλιά, που όμως έφυγε για λίγο άουτ, και εν συνεχεία δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρήκε χώρο και επιχείρησε ένα σουτ στην κλειστή γωνία του Ρούφου, για να τον νικήσει και να γράψει το 1-1. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα η Δόξα έκανε τον ολική ανατροπή του σκορ, όταν ο Τρίχας εκτέλεσε ωραία απευθείας ένα φάουλ και έγραψε το 1-2 , σκορ με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Ορφέας μπήκε καλύτερα, πίεζε ψηλά και κυνηγούσε την ισοφάριση που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι της νίκης. Τελικά τα κατάφερε στο 56ο λεπτό, όταν και ο Βασίλης Καραγκιόζης έκανε μια σέντρα, με αποδέκτη τον αδερφό του Γιάννη Καραγκιόζη, ο οποίος πρόλαβε τον Περτσά και «σκάβοντας» λίγο τη μπάλα, έφερε το ματς στα ίσα. Στο 71ο λεπτό ο Μελισσόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, και αυτόματα σήμανε την αντεπίθεση της Δόξας Προσκυνητών.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν κάποιες αλλαγές και κατάφεραν τελικά να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με το τέρμα και πάλι του Βάσκου στο 81ο λεπτό. Παρ’όλα αυτά όμως ο Ορφέας είχε τα «ψυχικά αποθέματα» για να καταφέρει, έστω και στο… παρά πέντε, να ισοφαρίσει και πάλι με τον Γιάννη Καραγκιόζη, που διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στην αμέσως επόμενη φάση ο σκόρερ του Ορφέα, αντίκρισε επίσης την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ  (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χαλήλ Ιμπράμ (46′ Καραγκιόζης Β.), Θεοδωρίδης Χ. (46′ Μελισσόπουλος), Χιντ Ιμέρ, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ  (Γιάννης Πουρλιάκας): Περτσάς, Δημητριάδης, Φουρκάν, Καραγιαννίδης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Ανυφαντάκης (60′ Μόσχος), Δραγανίδης, Βάσκος, Κατσαρός (76′ Κλης), Κεϊτά (87′ Καμζέλας).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ