Η Εβρίτισσα μάνα που έγινε viral επειδή ταξίδεψε στα κρυφά 8.735 χιλιόμετρα για να παραστεί στην αποφοίτηση της πρωταθλήτριας κόρη της (+video)

 

Η Ιωάννα Κολτσίδου είναι από τα μεγαλύτερα αθλητικά ταλέντα που έχει αναδείξει την τελευταία δεκαετία η Θράκη. Πρωταθλήτρια στο ύψος, εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όταν ήταν ανήλικη και εξαιτίας και των αθλητικών επιδόσεών της, κατάφερε να γίνει δεκτή σε αμερικανικό πανεπιστήμιο.

Τα χρόνια πέρασαν και η Ιωάννα Κολτσίδου πέρυσι ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της. Την στιγμή της αποφοίτησης όμως, δεν θα μπορούσε να είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους. Παρόλα αυτά, η μητέρα της Βάσω Δημητρακίδου βρήκε τον τρόπο να ταξιδέψει από την Αλεξανδρούπολη στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ καλύπτοντας την απόσταση των 8.735 χιλιομέτρων. Άλλωστε, μπορεί η απόσταση να αποτελέσει εμπόδιο για μια μαμά;

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, το ThrakiSportS θυμίζει μια ιστορία αγάπης που έγινε πέρυσι viral σε πολλά πανελλαδικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης αλλά ελάχιστοι γνώριζαν την θρακιώτικη καταγωγή των πρωταγωνιστών της. Η Βάσω ήταν μία από τις μαμάδες που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και βρέθηκε κοντά στην αποφοίτηση της κόρης της, ώστε αυτή να μην είναι μόνη της στην σημαντική αυτή στιγμή της.

Πως έγινε αυτό; Η Βάσω Δημητρακίδου επισκέφθηκε την ειδική πλατφόρμα www.apoagapi.gr που δημιούργησε η Amita για όλες τις μαμάδες που θέλουν, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω υποχρεώσεων ή άλλων περιορισμών να βρεθούν δίπλα στα παιδιά τους σε σημαντικές στιγμές τους. Η Amita βρήκε τον τρόπο ώστε να βρεθεί στην Ιντιάνα και να γίνει η ευχή της πραγματικότητα, κάνοντας την πιο ευχάριστη έκπληξη στην κόρη της.

Η Βάσω μοιράστηκε με την ομάδα της Amita όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αποφοίτησης της Ιωάννας και η Amita επικοινώνησε με το Πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης. Οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου βοήθησαν σημαντικά με πληροφορίες για την τελετή της αποφοίτησης αλλά και με τρόπους που μπορούσε να υλοποιηθεί η έκπληξη. H Amita, φρόντισε ώστε η Βάσω να ταξιδέψει στην Ινδιανάπολη και να μείνει σε άλλη περιοχή, ώστε να μην συναντηθεί τυχαία με την κόρη της.

Η ομάδα και το συνεργείο που συνόδευαν την Βάσω, επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο για να οργανώσουν τη ροή της έκπληξης στην οποία συμμετείχε και η προπονήτρια της Ιωάννας. Το βράδυ πριν από τη μεγάλη μέρα της αποφοίτησης, η Βάσω ταξίδεψε στο TerreHaute, την περιοχή στην οποία βρίσκεται το πανεπιστήμιο, αποφεύγοντας βέβαια οποιαδήποτε συνάντηση με την Ιωάννα!

Την ημέρα της αποφοίτησης, η προπονήτρια συναντήθηκε με την Ιωάννα και συζητούσαν σχετικά με την τελετή. Μόλις δόθηκε το σχετικό σύνθημα, η προπονήτρια έκλεισε τα μάτια της Ιωάννας και της είπε ότι την περιμένει μία έκπληξη!

Τότε εμφανίστηκε μπροστά της η μητέρα της και αποκαλύφθηκαν όλα. Μητέρα και κόρη αγκαλιασμένες και συγκινημένες μοιράστηκαν μια πολύ τρυφερή, οικογενειακή στιγμή. Γεμάτη περηφάνια, η Βάσω ήταν εκεί, για να χειροκροτήσει και να χαρεί μαζί με την κόρη της, τη στιγμή της αποφοίτησης, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα!

Δείτε το βίντεο που έγινε viral και έχουν παρακολουθήσει ήδη πάνω από 25.000 άνθρωποι, στο οποίο καταγράφεται στιγμή προς στιγμή το ταξίδι από την Αλεξανδρούπολη ως την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ για την αποφοίτιση της Εβρίτισσας πρωταθλήτριας του ύψους Ιωάννας Κολτσίδου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here