Οι αθλητικοί σύλλογοι που συμμετείχαν στις παρελάσεις της 14ης Μαΐου σε Έβρο και Ροδόπη

 

Με όλες τις τιμές γιορτάστηκε την Κυριακή σε Ροδόπη και Έβρο η 97η επέτειος από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό (η Ξάνθη γιορτάζει τον Οκτώβριο). Το αποκορύφωμα έγινε φυσικά με τις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις σε όλες τις πόλεις των δύο νομών.

Ανάμεσα στα σχολεία και τις μονάδες που παρέλασαν στις πρωτεύουσες των νομών, την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, ήταν και ορισμένα αθλητικά σωματεία. Στην Αλεξανδρούπολη πολυπληθής ήταν η παρουσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ακολούθησε ο Ναυταθλητικός Όμιλος με μέλη από το κολυμβητικό αλλά και το ιστιοπλοϊκό του τμήμα, ενώ ακολούθησε και ο ΑΟ Θράκης με παιδιά που συμμετέχουν στην γυναικεία ποδοσφαιρική του ομάδα αλλά και στο τμήμα στίβου.

Στην Κομοτηνή ξεχώρισε η συμμετοχή του Ιππικού Ομίλου με τα άλογά του, που πέρυσι είχαν… απαγορευθεί για λόγους ασφαλείας. Συμμετείχε επίσης η Ολυμπιάδα Κομοτηνής με τα παιδιά από τις ακαδημίες στίβου που διαθέτει, αλλά και σύλλογοι πολεμικών τεχνών. Παρελάσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις, όπως στις Σάπες, το Σουφλί, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, επίσης με συμμετοχή και τοπικών αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, που είχαν την τιμητική τους ένεκα της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ