ΕΠΣ Έβρου: Πρωταθλήτρια στον Κεντρικό Όμιλο η Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς! Πέρασε “αέρας” από το Τυχερό

 

Μια πολύ εύκολη νίκη πήρε στο φινάλε του πρωταθλήματος στο Τυχερό η Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς με 2-4 και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στον Κεντρικό Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η ομάδα της Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς απέναντι σε μια αδιάφορη και με ελλείψεις ομάδα όπως το Τυχερό “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίωρο με τον Μούτλια στο 12′ , τον Κιτιουδη στο 18′ και πάλι με στο 27′ με τον Μουτλια. Το Τυχερό μείωσε με τον Δημήτρη Δεμιράκο στο 35′ αλλά στο 40′  ο Μπαλάτσιος διαμόρφωσε το 1-4 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρωτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον αδερφό Δεμιράκο τον Θανάση σε 2-4 στο 70′ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι μόλις στο πρώτο της χρόνο λειτουργίας της η ομάδα που προήρθε από την Ένωση της Ομόνοιας Λυκόφης με την Κορνοφωλιά κατακτούν το πρωτάθλημα με 54 βαθμούς χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα κάνουν ο Ορφέας Σοφικού και η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων.

ΤΥΧΕΡΟ: Τσαμπάζης, Καμπακάκης, Πετρίδης, Τσιπλάκης, Σωτηρίου, Παναγιωτίδης, Λιάπης , Σαλαμπάσης, Γιαλαματζής, Δ. Δεμιράκος, Α. Δεμιράκος

ΕΝΩΣΗ ΛΥΚΟΦΗΣ ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑΣ: Αποστολάκης, Τσουλούβης, Μπαλάτσιος, Ματθαιουδάκης, Τραγιανός, Ουντου, Μούτλιας, Μπαδιανούδης, Γκαμήλης, Κιτιούδης, Γραμμένος