ΕΠΣ Έβρου: Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για τη φετινή χρονιά στον Άρδα Καστανέων (+photos)

 

Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στον Έβρο ολοκληρώθηκε και βρήκε τον Άρδα Καστανέων στην πέμπτη θέση ισόβαθμο με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ η ομάδα του Βορείου Έβρου βρέθηκε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη για την ομάδα των Καστανέων, η οποία την Τετάρτη ολοκλήρωσε σε πολύ όμορφο κλίμα τις προπονήσεις για τη φετινή χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η διοίκηση του Άρδα εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και ευχαριστώντας όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της φετινής πορείας:

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για την ομάδα μας για τη σεζόν 2016-17. Μια σεζόν που όπως αποδείχθηκε ήταν και η πιο δύσκολη από πλευράς βιωσιμότητας του ιστορικού σωματείου μας. Πιο δύσκολη κι απ’ όσο μπορούσαμε να φανταστούμε και να περιμένουμε! Είναι πραγματικό κατόρθωμα να κρατιέται μια ερασιτεχνική ομάδα ενός χωριού 800 κατοίκων και να διατηρείτε σε τόσο υψηλό επίπεδο για συναπτά έτη, στην κορυφαία κατηγορία του νόμου μας, του μεγαλύτερου σε αποστάσεις νόμου στο πανελλήνιο, και μάλιστα με το πολύ μεγαλύτερο μέρος των λειτουργικών εξόδων να καλύπτεται καθαρά και μόνο από την διοίκηση που απαρτίζεται από Καστανιώτες. Βλέπουμε πως κεφαλοχώρια της περιοχής μας, με παραδοσιακά ισχυρές ποδοσφαιρικές ομάδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις “απαιτήσεις” της κατηγορίας και είτε τα παρατάνε στη διάρκεια της σεζόν, είτε η πορεία τους στο πρωτάθλημα δεν είναι ανάλογα της ιστορίας τους, είτε κατ’ επιλογήν αγωνίζονται στην χαμηλότερη κατηγορία και αυτό είναι κάτι που μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια μας, τους χορηγούς μας, με την οικονομική τους συνδρομή με την τοποθέτηση πινακίδας και συμμετοχή στο ημερολόγιο της ομάδας, τους φιλάθλους του χωριού μας και φυσικά όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους με τον έναν ή τον άλλον τροπο να βγει εις πέρας αυτή η τόσο δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν. Σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε στις μέρες μας ο ερασιτεχνισμός είναι δυστυχώς ένα πολυέξοδο χόμπι, και η αγάπη μας και μόνο γι’ αυτό που κάνουμε μας δίνει δύναμη για το αύριο!

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε με όλη τη θερμή που μας διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό τιμ για όλη τους την προσπάθεια και που κατάφεραν να τερματίσουν την ομάδα μας στην 5ή θέση και να την οδηγήσουν ως τα ημιτελικά του κυπέλλου Έβρου. Ο μεγαλύτερος στόχος μας επετεύχθη: να τελειώσουμε την χρονιά αγαπημένοι, και να γίνουμε μια παρέα, όπως κάναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια και μέσω αυτού να βγει αυτό το τόσο αξιόλογο αποτέλεσμα!