ΕΠΣ Έβρου: Η φιέστα της ΑΕ Διδυμοτείχου και η απονομή από Πατσουρίδη, Γκαρά και Δημοσχάκη (+video)

 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου νίκησε με 3-0 την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα και είχε χαρακτήρα φιέστας για τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Έβρου, στους οποίους έγινε και η απονομή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρόντος βέβαια του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου Χρήστου Καραβασίλη, την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό Χρήστο Γιαννόπουλο έκανε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης ενώ νωρίτερα αυτές των μεταλλίων οι καταγόμενοι από τον Β. Έβρο βουλευτές Αναστάσιος Δημοσχάκης και Νατάσσα Γκαρά.

Αξιομνημόνευτο επίσης ότι η φιέστα συγκέντρωσε αρκετό κόσμο στο γήπεδο του Διδυμοτείχου, χωρίς να υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου, ωστόσο αρκετοί έφεραν συμβολικά τρόφιμα ή και χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Επίσης, πριν τον αγώνα, πολιτιστικά συγκροτήματα της περιοχής χόρεψαν στο γήπεδο παραδοσιακούς θρακιώτικους χορούς.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την απονομή, αλλά και δηλώσεις που έκαναν στο Δημήτρη Μηλίκα του Ράδιο Έβρος ο γενικός αρχηγός Γιωργος Γκίκας, ο προπονητής Γιάννης Αναστασιάδης και ο αρχηγός της ΑΕΔ Χρήστος Γιαννόπουλος, καθώς και ένα βίντεο του Evros-News από τα χορευτικά που προηγήθηκαν στην φιέστα των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου…