Επίθεση Κούγια σε Ξάνθη: «Δεν είναι έντιμη ομάδα, παίζει “κατά το δοκούν”, ήρθε στη Λάρισα με 8 διμοιρίες των ΜΑΤ»

 

Στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ μίλησε ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας Αλέξης Κούγιας και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη την… «αγαπημένη» του, όπως φαίνεται, Ξάνθη.

Η κόντρα Κούγια-Ξάνθης/Πανόπουλου φαίνεται πώς δε σταμάτησε στις καυτές βολές των δυο πριν τον αγώνα της Λάρισας με τη Ξάνθη στο ΑEL FC Arena στις 24 Απριλίου (θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ). Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δε ξεχνάει τα όσα ειπώθηκαν και στη συνέντευξη του αναφέρει συχνά πυκνά την ομάδα της Ξάνθης με αποκορύφωμα την «μνεία» του στο εν λόγω παιχνίδι, όπου όπως λέει, όλοι «τους είχαν τελειωμένους» αλλά παρόλα αυτά η ΑΕΛ νίκησε, ενώ επισημαίνεται ότι οι Ξανθιώτες ήρθαν μέχρι τη Λάρισα με διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεών του Κούγια που αφορούν την Ξάνθη: «Παίζαμε με ομάδες που δεν θα μας χαριζόντουσαν. Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αγωνιζόμασταν με τον Αστέρα που είχαμε τους ίδιους στόχους άρα ήταν ντέρμπι, τον Ατρόμητο που είναι έντιμη ομάδα, με την Ξάνθη που παίζει «κατά το δοκούν». Με εμάς έπαιξε για θάνατο, ενώ στο παρελθόν μέσα στη Ξάνθη έχουν κερδηθεί από άλλους πολλές παραμονές. Σε εμάς ήρθε με 8 διμοιρίες των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη και με δηλώσεις Πανόπουλου εναντίον ομάδας που δεν είχε κάνει ξανά. Μας είχαν τελειωμένους».