B’ Εθνική: Τελευταίο παιχνίδι στο Εύμοιρο με το Ανατόλια για την Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 29ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών και την Ασπίδα Ξάνθης να αντιμετωπίζει το Ανατόλια, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο Εύμοιρο, το οποίο θα έχει χαρακτήρα γιορτής.

Η Ασπίδα ηττήθηκε από τον Ερμή Λαγκαδά την Κυριακή και παρέμεινε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι με το Ανατόλια θα έχει χαρακτήρα γιορτής, ενώ θα υπάρξουν βραβεύσεις ανθρώπων που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια της Ασπίδας (θυμηθείτε ΕΔΩ). Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ασπίδα είχε ηττηθεί από το Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη με 79-76.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Θεόφιλος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Ταρενίδης, από το Σύνδεσμο Ημαθίας ο πρώτος και από το Σύνδεσμο Κεντρικής Μακεδονίας ο δεύτερος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 29ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS την Κυριακή στις 17:00):

ΣΣ Κατερίνης:  Πιερικός Αρχέλαος – Ερμής Αγιάς (Σιμητόπουλος-Τζίμα (Παπαπέτρου))

Κ.Γ. Καρδίτσας:  Καρδίτσα – Καστοριά (Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου (Τέγα))

ΔΑΚ Βικέλας:  Φίλιππος Βέροιας – Χαρίλαος Τρικούπης (Τζιοπάνος-Σιταρίδης (Κοντόζης))

Κ.Γ. Αρναίας:  Στρατώνι – ΧΑΝΘ (Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου (Μήτσιου))

Χρ. Χριστοδούλου:  Ασπίδα Ξάνθης – Ανατόλια (Παπαδόπουλος Θ.-Ταρενίδης Κ. (Σαλικίδης))

ΔΑΚ Αγρινίου:  Αγρίνιο – Ερμής Λαγκαδά (Δημόπουλος-Καρακάσης (Πίγκας))

Κ.Γ. Πολυγύρου:  Πολύγυρος – Αίας Ευόσμου (Ντούρας-Εκίζογλου (Σακελαρίου))

Κ.Γ. Αγ. Παύλου:  Ευρώπη Πευκοχωρίου – Γέφυρα (Ζαχαρής-Τσουμαχίδης (Θωμόπουλος))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ