Photos: Λουτσέσκου, Κασναφέρης και λοιπή Ξάνθη σε εγκαίνια αλλά και βραδινό δείπνο στο Σαλέ

 

Σε ρυθμούς καλοκαιρινών διακοπών είναι η ομάδα της Ξάνθης, που συνεχίζει μεν τις προπονήσεις, αλλά μετρά αντίστροφα για το τέλος τους και τις καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης σύσσωμη η ομάδα, αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τη σύζυγο του και ο Γιώργος Κασναφέρης με την κόρη του παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του μαγαζιού της γνωστής φιλάθλου του ΑΟΞ, Ράνιας Μάρκου, ενώ στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο στο Λε Σαλέ.

Συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οι ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, αλλά και τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Κασναφέρη παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του cafe Rey Carpo, της γνωστής φιλάθλου του ΑΟΞ Ράνιας Μάρκου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως παρά τα όσα γράφονται, η ΠΑΕ φρόντισε με τη σημερινή της ανάρτηση να τονίσει ότι ο Ρουμάνος κόουτς παραμένει στην Ξάνθη μαζί με την σύζυγό του, όπως και ο Γιώργος Κασναφέρης που προφανώς δεν έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα αναλαμβάνοντας τον Απόλλωνα αλλά βρίσκεται ακόμα στην Ξάνθη.

Στη συνέχεια όλοι μεταφέρθηκαν στα Πηγάδια και το Λε Σαλέ, όπου και παρατέθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα και ατμόσφαιρα δείπνο από την ομάδα. Δείτε παρακάτω αναλυτικό φωτορεπορτάζ που ανέβηκε στην σελίδα της ομάδας: