Έντονη φημολογία ότι ετοιμάζεται πρόταση ύψους δέκα εκατ. ευρώ για «σπάσιμο» του συμβολαίου του Μάνταλου με την ΑΕΚ

 

Νέες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες στην ελληνική πιάτσα των μάνατζερ, θέλουν σύλλογο της Κίνας να είναι έτοιμος να πληρώσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ, έτσι ώστε να τον βάλει στο αεροπλάνο για το μακρινό ταξίδι.

Σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν ήδη δημοσιευθεί και αναδημοσιευθεί από αθηναϊκές ιστοσελίδες, τα χρήματα που θα πρέπει να καταβάλουν οι κινέζοι ανέρχονται σε 5,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο για να εξασφαλίσουν από την ΑΕΚ την ελευθέρας του, σπάζοντας το συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ για τριετές ντιλ. Συνολικά δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ περίπου, αστρονομικό και μόνο που το ακούει κανείς!

Μιλάμε για υψηλά νούμερα που φυσικά δεν μπορούν να αφήνουν αδιάφορο τον κομοτηναίο ποδοσφαιριστή, αν φυσικά γίνουν πραγματικότητα. Άλλωστε το συμβόλαιο του Μάνταλου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Δεν διευκρινιζόταν πάντως αν το κινέζικο ενδιαφέρον προκύπτει από την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, που τον είχε παίκτη στην ΑΕΚ και είναι λογικό αρκετοί να συνδυάζουν την παρουσία του στην Κίνα με ενδεχόμενη σχετική εισήγηση στους Κινέζους, οι οποίοι δείχνουν να έχουν ανοιχτά πορτοφόλια….