Δεκαεπτάχρονος Κομοτηναίος πυγμάχος αγωνίστηκε στην Κύπρο για αγώνα βραδιάς

 

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό βρέθηκε ο δεκαεπτάχρονος Κομοτηναίος πυγμάχος Παναγιώτης Τσακιράκης, καθώς τον κάλεσαν να αγωνιστεί σε αγώνα βραδιάς, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο νεαρός πυγμάχος των Μαχητών Κομοτηνής βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με τον βοηθό προπονητή της ομάδας της Κομοτηνής, Μάρκο Κονδυλάκη και τα πήγε περίφημα, καθώς ο αγώνας ήρθε ισόπαλος, απέναντι σε έναν πολύπειρο αντίπαλο, στα 71 κιλά.

Μιλώντας στο “Χρόνο” ο βοηθός προπονητή, Μάρκος Κονδυλάκης είπε πως “ήταν η πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή σε αγώνα βραδιάς, για τίτλο! Κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα σε έναν πολύ πιο έμπειρο αθλητή. Ο αντίπαλος είχε σαράντα αγώνες, ενώ ο Παναγιώτης περίπου δέκα”, εξηγεί και προσθέτει ότι “η πρόσκληση έγινε μόλις μια εβδομάδα πριν, άρα δεν είχαμε πολύ χρόνο προετοιμασίας. Τον Παναγιώτη πρότεινε ένας διοργανωτής από την Θεσσαλονίκη και τελικά έγινε η πρόσκληση από την Κύπρο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα,”. Στα αγωνιστικά, ο Κομοτηναίος έχασε τον πρώτο γύρο, κέρδισε τον δεύτερο, κι έμεινε ισόπαλος στον τρίτο.