Αντίπαλος και τη νέα σεζόν με Άρη Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου η Ελπίδα Σκουτάρεως!

 

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πανηγυρίζει η Ελπίδα Σκουτάρεως από τις Σέρρες, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης απέκλεισε στα πέναλτι την ομάδα του Κερατσινίου. Εξασφάλισε έτσι την άνοδό της στην Γ’ Εθνική, καθώς στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο που ήδη έχει εξασφαλίσει την άνοδό του μέσα από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης.

Ως γνωστόν, η Ελπίδα Σκουτάρεως στην πρώτη φάση του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών απέκλεισε τον Άρη Αβάτου μέσα στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη (με τα παράπονα των Ξανθιωτών για την διαιτησία να μην έχουν κοπάσει ενάμισι μήνα μετά) ενώ στην τρίτη φάση της διοργάνωσης απέκλεισε στην έδρα της την ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου (επίσης με τους Εβρίτες να έχουν παράπονα). Μετά το Διδυμότειχο απέκλεισε εύλολα 3-0 τον Αλμυρό Βόλου.

Δεδομένου ότι Άβατο και ΑΕΔ κατέκτησαν το νταμπλ σε Ξάνθη και Έβρο αντίστοιχα και έχουν επίσης εξασφαλίσει άνοδο στη  νέα Γ’ Εθνική, γίνεται αντιληπτό ότι θα ξαναβρούν τη νέα χρονιά ως αντίπαλο την Ελπίδα Σκουτάρεως, αυτήν την φορά για το πρωτάθλημα στο οποίο αμφότερες θα συμμετάσχουν ως νεοφώτιστες. Θεωρείται άλλωστε βέβαιο ότι οι ομάδες των Σερρών και της Θράκης θα μετέχουν στον ίδιο όμιλο.

Εννοείται ότι στον όμιλο θα μετέχουν και ο Ορφέας Ξάνθης με την Δόξα Προσκυνητών που μετέχουν και φέτος και έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους, καθώς και ο Πανθρακικός, εφόσον φυσικά μπορέσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη να αντέξει την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Στη νέα Γ’ Εθνική θα μετέχει άλλη μια ομάδα από τη Ροδόπη, η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης.