Παρελθόν από την Ξάνθη ο Γιώργος Κασναφέρης! Έπιασε ήδη δουλειά σε σύλλογο της Αθήνας

 

Εδώ και καιρό φημολογούνταν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Κασναφέρη από την ομάδα της Ξάνθης, μάλιστα το ThrakiSportS σας είχε ενημερώσει και όταν πρωτογράφτηκαν τα σενάρια αυτά, αλλά πλέον σύμφωνα με το FL news η αποχώρηση του επί μία τριετία τιμ μάνατζερ της ομάδας της Θράκης είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα όπως έγραψε το FL news, ο Γιώργος Κασναφέρης από τη νέα χρονιά δεν θα εργάζεται στην Θράκη, αφού έφυγε για προσωπικούς λόγους από την ομάδα της Ξάνθης, όπου για τα τελευταία τρία χρόνια ήταν τιμ μάνατζερ (αλλά και μέλος του Δ.Σ. τον τελευταίο χρόνο, συμπληρώνουμε εμείς).

Μάλιστα το ίδιο site γράφει πως ο παλαίμαχος ρέφερι έπιασε ήδη δουλειά στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως δηλαδή αναμενόταν σε περίπτωση αποχώρησης του από την Ξάνθη, εδώ και περίπου δύο μήνες. Από τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, πλέον ο Γιώργος Κασναφέρης θα αναλάβει εκτελεστικός διευθυντής στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Πάντως ο Κασναφέρης μέχρι και πριν λίγες μέρες παρέμενε στην Ξάνθη και είχε μάλιστα παρακολουθήσει από… ψηλά μαζί με τον Λουτσέσκου το φιλικό με τον Πανσερραϊκό της περασμένης Παρασκευής…