Ενσωματώθηκαν στην Εθνική Ανδρεάδης και Γκαράς! Εσωτερικό διπλό ανοιχτό για το κοινό την Παρασκευή…

 

Με περισσότερους παίκτες έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης. Βλέπετε, άρχισαν να ενσωματώνονται στην ομάδα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Ανάμεσα στους «νέους», που ήδη έχουν χάσει πέντε μέρες προετοιμασίας, και οι Εβρίτες Δημήτρης Γκαράς και Ανδρέας Ανδρεάδης, Το μεγάλο πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Αρσενιάδη είναι ότι οι πιο πολλοί παίκτες που ολοκληρώνουν τώρα τα πρωταθλήματά τους είναι… «σκασμένοι». Και είναι μεγάλο στοίχημα για το προπονητικό τιμ πώς θα τους διαχειριστεί, ενόψει των κρίσιμων αγώνων στην Ολλανδία.

Στο πλαίσιο πάντως της παραμονής στον Έβρο, οι παίκτες της Εθνικής όπως είχε γράψει το ThrakiSportS θα επισκεφθούν σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας θα αποτελέσει ένα εσωτερικό διπλό και θα είναι ανοιχτή για το κοινό που θα θελήσει να την παρακολουθήσει.

Σε ερώτημα μάλιστα του ThrakiSportS προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε «αν θα οριστεί ένα φιλικό με κάποια Μεικτή Ομάδα Έβρου ή Θράκης ώστε να έχει την ευκαιρία το ντόπιο κοινό να δει την ομάδα», ο ίδιος ο Κώστας Αρσενιάδης απάντησε ότι είναι ήδη λίγος ο χρόνος που έχει για προπονήσεις η Εθνική ώστε να χαθεί μία με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι θα υπάρξει ένα εσωτερικό διπλό ανοιχτό προς το κοινό, στο οποίο θα επιχειρηθεί να μετέχουν στην σύνθεση της μιας ομάδας κυρίως οι Εβρίτες της Εθνικής, ώστε να υπάρξει μια ανταγωνιστική προπόνηση τύπου εσωτερικού διπλού που θα μπορέσει παράλληλα να ευχαριστήσει και το κοινό της Αλεξανδρούπολης, στην οποία άπαντες στην Εθνική Ομάδα αισθάνονται ευγνώμονες για την βοήθεια που παρέχει στην προετοιμασία της…