ΕΠΣ Θράκης: Το ντέρμπι του Σαββάτου στον Ίασμο μπορεί να κρίνει πολλά! Τα δεδομένα του δεύτερου γύρου των πλέι οφ

 

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έκανε τη μισή δουλειά, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πάει με την ψυχολογία στα ύψη, λόγω του τρόπου που ήρθε η νίκη με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, στο ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο, για να παραμείνει στην κορυφή στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

Όμως και στον Ίασμο η ψυχολογία είναι στα ύψη, καθώς αυτή τη στιγμή ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Δόξα και με νίκη το Σάββατο περνάει αυτός πρώτος. Η αναμέτρηση αυτή θα είναι η έκτη ανάμεσα στις δύο ομάδες κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Προηγήθηκαν οι δύο αναμετρήσεις κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι δύο στον ημιτελικό του κυπέλλου, καθώς και αυτή στην πρώτη αγωνιστική των play off.

Όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, καθώς πιθανή ισοπαλία στο ντέρμπι του Σαββάτου και νίκη του Κοσμίου επί της Δόξας Γρατινής, θα επιτρέψει και πάλι στους κυπελλούχους της ΕΠΣ Θράκης να πλησιάσουν και πάλι την κορυφή. Η Ελπίδα Σαπών μαθηματικά έχει ελπίδες αφού είναι ικανη για τοκαλύτερο και το χειρότερο, όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα.

Δείτε το πρόγραμμα και τα παιχνίδια κλειδιά, τα οποία θα κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, που δίνει και την απευθείας άνοδο στη Γ’ Εθνική:

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (30 βαθμοί): Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (εκτός), Δόξα Γρατινής (εντός), Ορφέας Ξυλαγανής (εντός), Ελπίδα Σαπών (εκτός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός)
————————————-
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (29 βαθμοί): Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (εντός), Ελπίδα Σαπών (εκτός), Δόξα Γρατινής (εκτός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εντός), Ορφέας Ξυλαγανής (εντός)

ΠΑΟΚ Κοσμίου (25 βαθμοί): Δόξα Γρατινής (εκτός), Ορφέας Ξυλαγανής (εντός), Ελπίδα Σάπων (εντός), Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (εκτός), Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (εκτός)

Ελπίδα Σαπών (22 βαθμοί): Ορφέας Ξυλαγανής (εκτός), Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (εντός), Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (εντός), ΠΑΟΚ Κοσμίου (εκτός), Δόξα Γρατινής (εκτός)

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 13/05)

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Ορφέας Ξυλαγανής – Ελπίδα Σαπών

Δόξα Γρατινής – ΠΑΟΚ Κοσμίου

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 20/05)

Ελπίδα Σαπών – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Ξυλαγανής

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 24/05)

Δόξα Γρατινής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Ξυλαγανής

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ελπίδα Σάπων

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 27/05)

Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής

Ελπίδα Σαπών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΠΑΟΚ Κοσμίου

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 03/06)

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Ξυλαγανής

Δόξα Γρατινής – Ελπίδα Σαπών

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ