Ασημένιος ο Μήτκας με εξαιρετική κίνηση fair play, χάλκινη η Βασιλειάδου στο Top16 της Πάτρας

 

Δεν έχουν τελειωμό οι επιτυχίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αλεξανδρούπολης , και μάλιστα επιτυχίες πανελλαδικής εμβέλειας με πιο πρόσφατη αυτή του αναπτυξιακού τουρνουά Top16  της Πάτρας!

Πρόκειται για τον μεγάλο τελικό των αναπτυξιακών τουρνουά όπου συμμετέχουν οι δεκαέξι καλύτεροι αθλητές ( κάθε κατηγορίας) της χώρας. Τρεις ήταν οι αθλητές από την Αλεξανδρούπολη , ο Κίμωνας Μήτκας στους παμπαίδες, η Θεοδώρα Βασιλειάδου στις κορασίδες και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στους παίδες.

Στη κατηγορία των παμπαίδων ο αθλητής του Εθνικού Κίμωνας Μήτκας κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κρεμάσει το ασημένιο μετάλλιο μετά από έναν εξαιρετικά αμφίρροπο τελικό με τον Αλέξανδρο Μαδέση , οι οποίοι πριν από λίγο καιρό πήραν μέρος στο προπονητικό καμπ της E.T.T.U. στο Λουξεμβούργο.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως στον πολύ δύσκολο ημιτελικό ο Κίμωνας έκανε μια εξαιρετική κίνηση fair play. Στο τελευταίο σετ ο Κίμωνας σέρβιρε , ο αντίπαλος του έπιασε τη μπάλα με το χέρι, και ενώ ο διαιτητής κατοχύρωσε τον πόντο υπέρ του Κίμωνα ο ίδιος πήγε στο διαιτητή άλλαξε τον πόντο και κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

Στη κατηγορία των κορασίδων η Θεοδώρα Βασιλειάδου με τα χρώματα του ΓΑΟΠ , η οποία πριν από λίγες μέρες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος ομαδικού και τρίτη πανελληνιονίκης ατομικού, κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα σημαντικό μετάλλιο στη συλλογή της. Μετά από γερές και πολλές ανατροπές μπήκε στη 4αδα όπου έχασε δύσκολα από τη φιναλιστ του τουρνουά και συμπαίκτρια της Μάλαματενια Παπαδημητρίου.

Στη δύσκολη κατηγορία των παίδων ο Γιάννης Παπαδόπουλος τερμάτισε στην 12η θέση του τουρνουά, μια θέση πολλά υποσχόμενη αν σκεφτεί κανείς πως ο Γιάννης έχει να διανύσει άλλη μια χρονιά στους παίδες. Την αποστολή στη Πάτρα ακολούθησε ο Ανδρέας Νικολακάκης, μέλος του προπονητικού τιμ του συλλόγου του Εθνικού, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία των παιδιών.