Τα θετικά σχόλια του Μαραντά για Κωστένογλου και οι “ατάκες” του Χαριτωνίδη!

 

Ο Άρης επικράτησε του Αχαρναϊκού με 2-0 με τον Ξανθιώτη προπονητή των φιλοξενούμενων να μιλά στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και μεταξύ άλλων στάθηκε και στον προπονητή του Άρη, Νίκο Κωστένογλου. Επίσης μετά τον Μαραντά μίλησε ο επίσης Ξανθιώτης Λάζαρος Χαριτωνίδης που αναφέρθηκε και στην δύσκολη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ αλλα και στην διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε αρχικά ο Μαραντάς: «Ήρθαμε να παίξουμε με μία ομάδα που την ξέρει όλος ο κόσμος στην Ελλάδα και όχι μόνο. Νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες μου στεναχωρήθηκαν. Με ικανοποιεί που είναι έτσι μετά από μία ήττα με τον Άρη.

Να μιλήσω και λίγο για τον Αρη, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μπορεί να είναι δύσκολο όμως έχετε δρόμο ακόμη, έχετε καλό προπονητή , τον οποίο αν είχατε από την αρχή ίσως και να είχατε καλύτερα αποτελέσματα. Εύχομαι να έχετε καλή συνέχεια.

Για εμάς πιστεύω πως στα 4 παιχνίδια που απομένουν, έχοντας και τους πόντους από την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό η κατάληξη θα είναι αυτή που θέλουμε και όλα θα πάνε όπως τα σχεδιάζουμε.

Για το πρωτάθλημα της Football League: Ακριβώς την ίδια ερώτηση μου έκαναν και στην έδρα του ΟΦΗ. Εγώ θα σας πω πως είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και δεν με αφορούν τα όσα συμβαίνουν έξω από αυτό. Μετά την Λαμία η κάθε ομάδα παίζει με εσάς αν δεν κάνω λάθος.

Για τα όσα γίνονται φέτος: «Είμαι καθαρά άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Και στην Κρήτη και παντού, τα έχω ακούσει από τους φιλάθλους. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. Δυστυχώς γίνονται πολλά περίεργα, θα ήθελα να εξαλειφθούν για να δούμε επιτέλους ποδόσφαιρο».

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης αναφέρθηκε περισσότερο στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ.

Για τον αγώνα: «Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα έκανε μαζική άμυνα κι εμείς θα είχαμε την κατοχή. Επρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό, μας έλειψε η τελική πάσα στο α΄ημίχρονο. Ευτυχήσαμε στο β΄να βάλουμε ένα γκολ και μετά να έρθει και το δεύτερο. Έχουμε το πολύ κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Όπως είπε και ο κόουτς, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις. Έχουμε ακόμα να δούμε πολλά».

Για την διαιτησία φέτος: «Mας προκαλεί εκνευρισμό. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε κι αυτό. Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές σε εξοργίζει και μέσα στο ματς, βλέποντας και τους αντιπάλους να παίρνουν πέναλτι που δεν είναι. Η δουλειά μας ειναι να ξεπερνάμε και αυτό το εμπόδιο».

Σε ερώτησε του ThrakiSportS για το ότι έπαιξε παλιά στον ΟΦΗ και αν συζητησε με παλιούς συμπαίκτες του το φετινό θέμα με την διαιτησία: «Δεν έχω επικοινωνία με κανέναν. Αλλά επειδή βλέπουμε όλα τα ματς, ξέρουμε τι γίνεται με την διαιτησία. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό ματς στο Ηράκλειο και να μην γίνουν λάθη ξανά σε όλα τα ματς από την διαιτησία».