Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Έβρου; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

 

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας του Έβρου με την ΑΕ Διδυμοτείχου να στέφεται πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχή χρονιά και να ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική.

Το φετινό ήταν ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα, αφού για πρώτη φορά έπειτα από μισό αιώνα δεν μετείχε καμιά ομάδα του νομού σε εθνικό πρωτάθλημα αλλά όλες ήταν στο τοπικό. Εκτός της πρωταθλήτρια ομάδας του Διδυμοτείχου, επάξια στάθηκαν και εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, ενώ “ευχάριστη” έκπληξη ήταν η νεοφώτιστη αλλά ιστορική η Θράκη Φερών που τερμάτισε τέταρτη και στο “τσακ” έχασε την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, το ThrakiSportS από φέτος μπαίνει στην διαδικασία να αναδείξει την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, κάτι που θα κάνουμε αντιστοίχως και με τις ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Θράκης όταν ολοκληρωθούν και εκείνα τα πρωταθλήματα, τουλάχιστον ως προς την μεγάλη κατηγορία τους. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Έβρου Σάκη Ζησίδη να μας υποδείξει τους κορυφαίους κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις του σαν ενωσιακός προπονητής σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσει την Μεικτή ΕΠΣ Έβρου σαν εκλέκτοράς της. Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 12 προπονητών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή για τις επόμενες μέρες, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Έβρου την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις μέσους και τρεις επιθετικούς θα διαλέγατε για την dream team του Έβρου;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS συγκεντρώνει και τις ψήφους των 12 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει την κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου. Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθηθεί αργότερα και στις ΕΠΣ Ξάνθης και Θράκης, μόλις ολοκληρωθούν και αυτά τα πρωταθλήματα.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…

http://gianniskart.polldaddy.com/s/%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%91-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%A0%CE%A3-%CE%88%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85