ΕΠΣ Ξάνθης: Με ρεσιτάλ του Μπουρλόγλου ο Άρης Πετεινού κέρδισε την ΑΕ Ξάνθης και εξασφάλισε την παραμονή

 

Με προσωπικό σόου του Κώστα Μπουρλόγλου ο Άρης Πετεινού νίκησε εκτός έδρας την ΑΕ Ξάνθης με το «βαρύ» 0-5, απέδρασε με το τρίποντο από τα Κιμμέρια και μπορεί πλέον στις τελευταίες δύο αγωνιστικές να είναι ήσυχος, αφού εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία και τη νέα χρονιά.

Ο Άρης Πετεινού, λοιπόν, ήταν εμφανώς καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και κατάφερε τελικά με ένα προσωπικό ρεσιτάλ του Κώστα Μπουρλόγλου να παραβιάσει πέντε φορές την εστία της ΑΕ Ξάνθης και να αποδράσει με το τρίποντο που του εξασφαλίζει και την παραμονή στην Α1 Κατηγορία και τη νέα χρονιά. Ο χορός των τερμάτων άρχισε από τα… αποδυτήρια και συγκεκριμένα το 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε 66′ με το γκολ του Τονικίδη και αφού είχαν προηγηθεί τα τέσσερα τέρματα του Μπουρλόγλου, αλλά και τα δύο δοκάρια του ίδιου.

Συγκεκριμένα στο 5ο μόλις λεπτό ο Κώστας Μπουρλόγλου με μια ωραία απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον γκολκίπερ της ΑΕ Ξάνθης και έγραψε από πολύ νωρίς το 0-1. Στο 30′ ο ίδιος βρήκε τον χώρο και επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕ Ξάνθης. Δύο λεπτά αργότερα είχαμε και την πρώτη αποβολή του αγώνα, όταν ο Ρέβης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Παρ’όλα αυτά ο Άρης δεν έδειξε να επηρεάζεται καθόλου από το αριθμητικό μειονέκτημα και έφτασε σχετικά εύκολα και στο 0-2, και πάλι με τον Μπούρλογλου, που με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε και τον αντίπαλο κίπερ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Μπούρλογλου είχε και πάλι δοκάρι, στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου, όταν και επιχείρησε ένα σουτ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει το τρίτο του τέρμα, κάτι το οποίο τελικά πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα όταν και πάλι η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι από το σουτ του, αλλά με νέα προσωπική του προσπάθεια έγραψε το 0-3. Ακόμα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, όμως, αφού στο 60′ κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, και έκανε το 0-4, πετυχαίνοντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τονικίδης στο 66ο λεπτό με μια ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για περίπου 20 λεπτά η ΑΕ Ξάνθης έπαιξε επίσης με 10 παίκτες, λόγω του γεγονότος πως ο Κίρτζαλη Εραϊ τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να αντικατασταθεί, αφού η ομάδα της ΑΕΞ είχε συμπληρώσει τις αλλαγές της.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Κίρτζαλη Εραϊ, Οτουζμπίρ Αχμέτ, Κίρατζη Μερτ, Μολλά Ισεϊν, Χασάν Σεϊχάν, Αχμετσίκ Ερδίν, Μουμίν Ντοούς, Οσμάνογλου Χακή, Τοπάλ Αμέτ Σιακήρ, Μεμέτογλου Ερόλ, Ρετζέπογλου Ντοουάν, Χατζή Χουσεϊν.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Δημητριάδης, Τηλαβερίδης, Ρέβης, Ελευθεριάδης, Παναγιώτου (60′ Τονικίδης), Αχμέτ Σουκρή Εσάτ (65′ Νεανίδης), Κασάπογλου, Πουτακίδης, Μπουρλόγλου, Καντηλάφτη (46′ Μουχτάρης).