ΕΠΣ Θράκης: Έκλεψε το τρίποντο στο τέλος ο Ίασμος από την Ξυλαγανή

 

Στις νίκες μετα από 2 παιχνίδια επέστρεψε ο Μέγας Αλέξανδρος καθώς κατάφερε να νικήσει τον Ορφέα Ξυλαγανής με 2-3 στα πλαίσια των Πλει οφ της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης και βρίσκεται  1 βαθμό πίσω από το πρωτοπόρο Σιδηροχώρι.

Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν μοιρασμένα με τις δυο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες αμφότερες. Ο Μέγας είχε δυο δοκάρια από σουτ των Αντωνιάδη και Χατζητουλούση. Παράλληλα ο Ορφέας πίεζε αρκετά και απειλούσε συχνά την εστία των φιλοξενούμενων με ευκαιρίες των Μπόζη και Ζαράκη, όπως αναφέρει το RodopiSports. Τελικά το σκόρ άνοιξε η Ξυλαγανή με γκολ του Μπόζη και με το 1-0, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο πλούσιο καθώς εκεί είδαμε και τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ. Ο Μέγας ισοφάρισε γρήγορα κάνοντας το 1-1 με τον Βιόπουλο. Λίγο αργότερα και πάλι ο Μπόζης , με ένα ωραίο σουτ, έβγαλε μπροστά την Ξυλαγανή κάνοντας το 2-1. Η τύχη όμως είχε πάρει το μέρος του Ιάσμου καθώς στη συνέχεια έκανε το 2-2 με κερδισμένο πέναλντι που εκτέλεσε ο Γιαννακιτσίδης και στο 88′ κλείδωσε το μάτσ με κεφαλιά του Γκιρετλί Ναζήμ. Αρκετά παράπονα για τον διαιτητή Κακουλίδη και τους βοηθούς Μπαλάφα και Κορομπέλη.