Δίδαξε τα… «μυστικά» του βόλεϊ στα παιδιά της Μαθητιάδας ο Σάκης Μουστακίδης!

 

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του έκανε ο Σάκης Μουστακίδης την περασμένη εβδομάδα, συμμετέχοντας και αυτός με τον τρόπο του στην 1η Μαθητιάδα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που φιλοξενήθηκε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρέθηκε στον χώρο όπου επιδεικνύονταν στους χιλιάδες μαθητές από όλα τα σχολεία της Περιφέρειας το άθλημα της πετοσφαίρισης, το οποίο και γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο πιο πολύς κόσμος που επέλεξε να παρακολουθήσει τις συγκεκριμένες επιδείξεις ήταν από την… Αλεξανδρούπολη.

Όλες αυτές τις μέρες, ένα μήνα περίπου μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Εθνικού, ο Σάκης Μουστακίδης συνεχίζει καθημερινά να δίνει το παρών στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» με χαλαρές προπονήσεις με τους αθλητές του Εθνικού που έχουν απομείνει, αλλά και τους Αλεξανδρουπολίτες του εξωτερικού που έχουν επιστρέψει.

Βέβαια, πλέον το κλειστό έχει παρασχεθεί στην Εθνική Ανδρών Βόλεϊ για προπονήσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Μουστακίδης είχε πρόταση από τον νέο πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο να αναλάβει την Εθνική Ανδρών αλλά τελικά, μετά από ζυμώσεις μηνών, δεν την αποδέχθηκε και πλέον ομοσπονδιακός προπονητής ανέλαβε ο τεχνικός της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης.