Οι σημερινές «μάχες» των τρίων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τρία μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα στους άντρες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Στο Λαγκαδά με τον τοπικό Ερμή αγωνίζεται η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία έχει σωθεί και μαθηματικά και πλέον έχει σαν στόχο να κάνει τρεις νίκες για να πάρει την καλύτερη βαθμολογική θέση. Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Δούκα Γρούδου, λόγω τραυματισμού στο χέρι, ενώ αντίθετα στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι βρίσκεται ο αρχηγός Γιάννης Στεφανίδης, μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας. Εκτός από τον αρχηγό στον Λαγκαδά θα βρίσκονται και οι Πετς, Ασημάκης, Παπαδάκης, Koυτσογιάννης, Τσιώγκας, Τσιαβές, Μανδαλάκης, Μασμανίδης και Καραμπίνης.

Τον πρώτο από τους τρεις “τελικούς” για την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική δίνει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία αντιμετωπίζει στη Χαλκηδόνα την ομώνυμη τοπική ομάδα. Η ομάδα της Κομοτηνής με νίκη θα παραμείνει ισόβαθμη με τον Παναθλητικό στη δεύτερη θέση, ενώ με ήττα δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις ανόδου στη Β’ Εθνική.

“Τελικό” δίνει και ο ΓΑΣ που υποδέχεται στην Κομοτηνή τον Αστέρα Καβάλας. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και θέλει μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να σωθεί και μαθηματικά, καθώς με ήττα θα πρέπει να κάνει στις δύο αγωνιστικές που θα απομένουν το απόλυτο απέναντι στην ομάδα της Καβάλας και του Μαντουλίδη για να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ