LIVE η Γ’ Εθνική: Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδά και Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να ταξιδεύει στη Χαλάστρα για να αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό και την Δόξα Προσκυνητών να υποδέχεται στην Κομοτηνή την ομάδα του Λαγκαδά.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με έμφαση φυσικά στα δυο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης.

Ώρα 16:07 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:13 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 16:19 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 16:25 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 16:31 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:35  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:38 Στον Ορφέα που εχει 37 βαθμούς και ανέβηκε έκτος μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα θέλουν το τέταρτο σερί τρίποντο ώστε στα τελευταία παιχνίδια να διεκδικήσουν από την Νάουσα και να επιστρέψουν στην πέμπτη θέση που ειχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ώρα 16:40 Ο Καμπανιακός χωρίς τον Γιαννη Κερλίδη στον πάγκο του και με νεο προπονητή τον γυμναστη της ομάδας Δημήτρη Γεωργόπουλο είναι μια θεση κατω από τον Ορφέα με 35 βαθμούς και απλά περιμένει να τελειωσει η χρονια ώστε να λύσει τα πολλά οικονομικά θέματα που τον ταλανίζουν. Στον πρωτο γυρο οι δυο ομαδες στην Ξάνθη έμειναν στο μηδέν.

Ώρα 16:42 Στο παιχνίδι του Ραδιοφωνικου Σταθμού αντί για το ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Προσκυνητών που ειναι 13η με 23 βαθμούς θελει την δευτερη σερί της νικη απεναντι ωστόσο σε μια δυνατή ομάδα όπως η ΑΠΕ Λαγκαδά. Η Δόξα εντός έδρας εχει σε 12 παιχνίδια 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 10 υπερ και 15 κατά.

Ώρα 16:45 Από την άλλη η ομάδα του Λαγκαδα βρισκεται με 49 βαθμούς και μέχρι το τέλος του πρωτου γύρου διεκδικούσε την άνοδο μαζί με την Καλαμαριά και την Δόξα Δράμας, αλλα μετα από κάποιες ήττες έχασε έδαφος και παραμενει σταθερα στην τρίτη θέση. Στον πρωτο γυρο στον Λαγκαδα η ΑΠΕΛ επικρατησε με 1-0.

Ώρα 16:47 Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδα, Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης, Νέστος Χρυσούπολης – Μακεδονικός Φούφα, Απόλλων Καλαμαριάς – Α.Ο. Καρδίας, Απόλλων Παραλιμνίου – Αλμωπός Αριδαίας, Νάουσα – Καβάλα και Δόξα Δράμας – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο Εορδαϊκός.

Ώρα 16:48 Πάμε να δούμε σιγά – σιγά και τις συνθέσεις στην Χαλάστρα.

Ώρα 16:49 Για τον Ορφέα Ξάνθης ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκινά με τους: Ρούφο, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή Ονούρ, Μαλαδένη, Μακράκη, Κατρανίτσα, Χαλήλ Ιμπράμ, Τορομανίδη, Ιμέρ, Καραγκιόζη Γ., Λαζαρίδη.

Ώρα 16:52 Για να δούμε και τις συνθέσεις Προσκυνητών και Λαγκαδά στην Κομοτηνή.

Ώρα 16:54  Για την Δόξα Προσκυνητών ο Γιάννης Πουρλιάκας επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Περτσά, Φουρκάν, Δραγανίδη, Λειβαδιώτη, Σιδηρόπουλο, Τρίχα, Κατσαρό, Ανυφαντάκη, Κεϊτά, Βάσκο, Ιωαννίδη.

Ώρα 16:55 Από την άλλη ο Λαγκαδάς ξεκινά τον αγώνα με τους: Καρυπίδη, Μπούχαλη, Καραμπά, Κωντέον, Καραμανλή, Αγγελίδη, Πολίτη, Πολύζο, Ζλάτιτς, Παυλίδη, Σκαθαρούδη.

Ώρα 16:58 Μετράμε αντίστροφα για τη σέντρα στους αγώνες της 28ης αγωνιστικής!

Ώρα 17:01 Σέντρα στα παιχνίδια σε Κομοτηνή και Χαλάστα, και τα υπόλοιπα της Γ’ Εθνικής!

Ώρα 17:03 Γκοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών! Ωραία μπαλιά από τον Κατσαρό στον Βάσκο, ο οποίος θα νικήσει τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0, πολύ νωρίς, για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του από τα… αποδυτήρια. Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0!

Ώρα 17:07 Καμία ιδιαίτερη φάση στο παιχνίδι στην Χαλάστρα. Προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους οι ομάδες.

Ώρα 17:11 Οι Προσκυνητές μετά το γκολ, πιέζουν ακόμα πιο ψηλά και κυνηγούν το δεύτερο τέρμα. Το 0-0 παραμένει και στην Χαλάστρα ανάμεσα στον Καμπανιακό και τον Ορφέα Ξάνθης.

Ώρα 17:16 Καταιγιστική η Δόξα Προσκυνητών στην Κομοτηνή που παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πιέζει ψηλά. Από την άλλη ο Ορφέας ανέβηκε λίγο πιο ψηλά πιέζει, αλλά χωρίς να καταφέρει ακόμα να ανοίξει το σκορ.

Ώρα 17:23 Γκοοοοολ για την Δόξα! Στο 22′ ο Φουρκάν τροφοδοτεί τον Βάσκο, που με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για σήμερα! Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0!

Ώρα 17:27 Να ενημερώσουμε πως το παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον ΑΟ Καρδίας δεν ξεκίνησε καθόλου, καθώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και παράγοντες του ΑΟ Καρδίας, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ώρα 17:32 Για να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου στο πρώτο ημίωρο: Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας (Διεκόπη), Δόξα Προσκυνητών-ΑΠΕ Λαγκαδά  2-0, Καμπανιακός-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Αλμωπός Αριδαίας  0-0, Νέστος Χρυσούπολης-Μακεδονικός Φούφα  0-0, Δόξα Δράμας-ΑΕΠ Βατολάκκου 3-0 α.α., ΦΑΣ Νάουσα-Καβάλα  0-0, Ρεπό: Εορδαϊκός

Ώρα 17:37 Πολύ καλή ευκαιρία στην Κομοτηνή για την Δόξα και πάλι, που κυνηγάει και το τρίτο γκολ. Ο Βάσκος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Ώρα 17:40 Το 0-0 διατηρείται στην Χαλάστρα ανάμεσα σε Ορφέα και Καμπανιακό, ενώ η Δόξα παραμένει μπροστά στο σκορ με 2-0 στην Κομοτηνή και πλέον μετράμε αντίστροφα για την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στα παιχνίδια.

Ώρα 17:43 Γκολ για τον Λαγκαδά! Ο Πολίτης βγάζει μια ωραία μπαλιά στον Παυλίδη, που νίκησε τον Περτσά για να μειώσει τη διαφορά στο σκορ. Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-1.

Ώρα 17:46 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Χαλάστρα! Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης 0-0.

Ώρα 17:48 Τέλος του ημιχρόνου και στην Κομοτηνή. Ο Λαγκαδάς σκόραρε λίγο πριν την ανάπαυλα και πάει στα αποδυτήρια με ελπίδες. Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-1.

Ώρα 17:49 Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 17:51 Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 17:54 Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 17:56 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 17:59 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:02  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 18:03 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής στην ανάπαυλα: Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας (Διεκόπη), Δόξα Προσκυνητών-ΑΠΕ Λαγκαδά  2-1, Καμπανιακός-Ορφέας Ξάνθης  0-0, Απόλλων Παραλιμνίου-Αλμωπός Αριδαίας  0-0, Νέστος Χρυσούπολης-Μακεδονικός Φούφα  0-0, Δόξα Δράμας-ΑΕΠ Βατολάκκου 3-0 α.α., ΦΑΣ Νάουσα-Καβάλα  0-0, Ρεπό: Εορδαϊκός

Ώρα 18:04 Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στα παιχνίδια!

Ώρα 18:08 Γκοοοοοολ στην Χαλάστρα!! Ο Ορφέας ανοίγει το σκορ, με το τέρμα του Θόδωρου Τορομανίδη! Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης 0-1!

Ώρα 18:12 Γκοοοοοολ στην Χαλάστρα!! Το δεύτερο για τον Ορφέα Ξάνθης, που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη! Σκόρερ για την ομάδα της Ξάνθης ο Χαλήλ Ιμπράμ αυτή τη φορά με ένα σουτ. Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης 0-2!

Ώρα 18:16 Από την άλλη πλευρά σε αντίθεση με τον Ορφέα, στο παιχνίδι της Δόξα Προσκυνητών με τον Λαγκαδά, δεν έχουμε κάποιο τέρμα, με τις δυο ομάδες βέβαια να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες για γκολ.

Ώρα 18:22 Γκοοοολ για τον Ορφέα! Ο Ορφέας Ξάνθης κάνει το 0-3 και κλειδώνει το τρίτο σερί τρίποντο του! Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης 0-3!

Ώρα 18:23 Γκολ για τον Λαγκαδά! Οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν σε 2-2 με έναν 16χρονο πιτσιρικά, τον Ζλατίντση. Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-2.

Ώρα 18:30 Πάμε να δούμε και τα σκορ όλων των αγώνων περίπου στο 75ο λεπτό: Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας (Διεκόπη), Δόξα Προσκυνητών-ΑΠΕ Λαγκαδά  2-2, Καμπανιακός-Ορφέας Ξάνθης  0-3, Απόλλων Παραλιμνίου-Αλμωπός Αριδαίας  2-0, Νέστος Χρυσούπολης-Μακεδονικός Φούφα  1-0, Δόξα Δράμας-ΑΕΠ Βατολάκκου 3-0 α.α., ΦΑΣ Νάουσα-Καβάλα  0-0, Ρεπό: Εορδαϊκός

Ώρα 18:37 Έχουν ισορροπήσει τα παιχνίδια σε Χαλάστρα και Κομοτηνή. Ο Ορφέας έχει κλειδώσει τη νίκη με το 0-3, ενώ η Δόξα το τελευταίο πεντάλεπτο πιε΄ζει και προσπαθεί να αντιδράσει στην ισοφάριση της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ώρα 18:39 Χωρίς κάποια σημαντική φάση στο τελευταίο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων.

Ώρα 18:42 Οδεύουμε προς τη λήξη των αγώνων της Γ’ Εθνική, περίπου πέντε λεπτά απομένουν.

Ώρα 18:51 Τέλος των αγώνων! Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-2 και Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης 0-3!

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αυτήν την αγωνιστική από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε και τους έξι χορηγούς μας, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τους αγώνες…