Γ’ Εθνική: Νίκησε εύκολα και τον Καμπανιακό και έφτασε τις τρεις σερί νίκες ο Ορφέας Ξάνθης

 

Στην Χαλάστρα ταξίδεψε ο Μπάμπης Χατζημεστής και οι ποδοσφαιριστές του, και το απόγευμα της Κυριακής αντιμετώπισαν και επικράτησαν του Καμπανιακού έχοντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και πέτυχαν τα τρία τέρματα της νίκης.

Ο Ορφέας Ξάνθης ήταν πολύ καλά διαβασμένος, ήξερε που να προσέξει και που να χτυπήσει και πίεζε πολύ σωστά από το ξεκίνημα του αγώνα. Ο Καμπανιακός βέβαια και πάλι βρήκε τρόπους και χώρους να χτυπήσει την ομάδα της Ξάνθης, στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Γιάννης Ρούφος ήταν εκεί και όποτε χρειάστηκε αποσόβησε τις ευκαιρίες των αντιπάλων παιχτών διατηρώντας το 0-0, και στέλνοντας την ομάδα του με το ισόπαλο σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Η ομιλία ενδεχομένως του Μπάμπη Χατζημεστή στην ανάπαυλα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανάληψη, όπου και ο Ορφέας μπήκε πολύ δυνατά, και ήταν αποφασισμένος πως έπρεπε να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γινόταν την υπόθεση νίκη. Μάλιστα μόλις 6 λεπτά μετά το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Τορομανίδης βρήκε την ευκαιρία και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ, γράφοντας το 0-1 και βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Πέντε, μόλις, λεπτά αργότερα ο Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού βρήκε τον τρόπο και με ένα σουτ του νίκησε και πάλι τον Μπόικο για να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λαζαρίδης, που σκόραρε στο 65′ και διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Από εκεί και έπειτα ο Ορφέας περίμενε υπομονετικά την λήξη του αγώνα, έκλεινε τους χώρους στην άμυνα του και απλά χτυπούσε στην αντεπίθεση όποτε του δινόταν η ευκαιρία.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Γεωργακόπουλος): Μπόικος, Νικολόπουλος, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαπάλογλου, Μπάλιος, Φουρτζίου, Προβατίδης, Στεφανίδης, Λεφίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή Ονούρ, Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Χαλήλ Ιμπράμ, Τορομανίδης, Ιμέρ, Καραγκιόζης Γ., Λαζαρίδης.