Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών με Καμπανιακό και Λαγκαδά (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με όλα να έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή αλλά και καιρό τώρα στην ουρά της βαθμολογίας και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής περιλαμβάνει αναμετρήσεις που βρίσκουν την Δόξα Προσκυνητών να υποδέχονται στην Κομοτηνή τον δυνατό Λαγκαδα που δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση και τον Ορφέα Ξάνθης που ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει στην Χαλαστρα τον προβληματικό Καμπανιακό (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Στον Ορφέα που εχει 37 βαθμούς και ανέβηκε έκτος μετά τα θέλουν το τέταρτο σερί τρίποντο ώστε στα τελευταία παιχνίδια να διεκδικήσουν από την Νάουσα και να επιστρέψουν στην πέμπτη θέση που ειχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που ωστόσο εκτός έδρας αποδίδει ίσως καλύτερα από ότι στην Ξάνθη θέλει την πέμπτη της νίκη εκτός εδρας αφού σε 12 παιχνιδια εκτός Ξανθης μετρα 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, όπως σχεδόν και στην έδρα της με τερματα 7 υπερ και 6 κατα!

Ο Καμπανιακός χωρίς τον Γιαννη Κερλίδη στον πάγκο του και με νεο προπονητή τον γυμναστη της ομάδας Δημήτρη Γεωργόπουλο είναι μια θεση κατω από τον Ορφέα με 35 βαθμούς και απλά περιμένει να τελειωσει η χρονια ώστε να λύσει τα πολλά οικονομικά θέματα που τον ταλανίζουν. Στον πρωτο γυρο οι δυο ομαδες στην Ξάνθη έμειναν στο μηδέν.

Στο παιχνίδι του Ραδιοφωνικου Σταθμού αντί για το ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Προσκυνητών που ειναι 13η με 23 βαθμούς θελει την δευτερη σερί της νικη απεναντι ωστόσο σε μια δυνατή ομάδα όπως η ΑΠΕ Λαγκαδά. Η Δόξα εντός έδρας εχει σε 12 παιχνίδια 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 10 υπερ και 15 κατά.

Η ομάδα του Λαγκαδα βρισκεται με 49 βαθμούς και μέχρι το τέλος του πρωτου γύρου διεκδικούσε την άνοδο μαζί με την Καλαμαριά και την Δόξα Δράμας, αλλα μετα από κάποιες ήττες έχασε έδαφος και παραμενει σταθερα στην τρίτη θέση. Στον πρωτο γυρο στον Λαγκαδα η ΑΠΕΛ επικρατησε με 1-0.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: Δόξα Προσκυνητών – ΑΠΕ Λαγκαδα, Καμπανιακός – Ορφέας Ξάνθης, Νέστος Χρυσούπολης – Μακεδονικός Φούφα, Απόλλων Καλαμαριάς – Α.Ο. Καρδίας, Απόλλων Παραλιμνίου – Αλμωπός Αριδαίας, Νάουσα – Καβάλα και Δόξα Δράμας – ΑΕ Ποντίων 3-0 α.α. Ρεπό έχει ο Εορδαϊκός.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ