Διέγραψε το προφίλ του στο facebook ο επόπτης Καλφόγλου που έκρινε τον τελικό! Η φωτο που είχε ανεβάσει με Πανθρακικό και Κομίνη…

 

Ο επόπτης Γιώργος Καλφόγλου από την Θεσπρωτία μέχρι πριν λίγες ώρες διέθετε λογαριασμό στο facebook. Πλέον δεν διαθέτει, αφού όποιος μπει σε αυτόν διαπιστώνει ότι έχει… εξαφανιστεί (ή ότι περιόρισε υπερβολικά το ποιος μπορεί να το δει).

Στον λογαριασμό εκείνον δεν είχε πολλά στοιχεία και φωτογραφίες. Το πιο πρόσφατο post του τον έδειχνε σε κάποιον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Θεσπρωτίας, όπου ανέφερε ότι «το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση». Επίσης, ανέφερε το «υδραυλικός» ως επάγγελμά του και είχε καμιά δεκαριά όλες κι όλες αγωνιστικές φωτογραφίες από διαιτητικά παιχνίδια στα οποία είχε συμμετάσχει. Ανάμεσα σε αυτά είχε ανεβάσει και μια εικόνα από ένα ματς Πανθρακικού – Ατρομήτου τον Οκτώβριο του 2014, στο οποίο ήταν βοηθός διαιτητή. Για την ακρίβεια είχε ανεβάσει την διαιτητική τριπλέτα με τους αρχηγούς, τον Αντώνη Λαδάκη από την πλευρά της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι άρχων εκείνου του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κομίνης, ο διαιτητής του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Επειδή εκείνη την χρονιά ο Καλφόγλου είχε ανέβει στους πίνακες της Super League, είναι πιθανό το ενδεχόμενο αυτό να ήταν το πρώτο του παιχνίδι στα μεγάλα σαλόνια και για αυτό να είχε ανεβάσει την συγκεκριμένη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό. Δεν θα το σχολιάζαμε αν δεν ήταν μια από τις ελάχιστες ποδοσφαιρικές φωτό που είδαμε. Για κακή μας τύχη, ωστόσο, δεν την αποθηκεύσαμε όταν την είδαμε λίγη ώρα μετά την λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που κρίθηκε με δικό του διαιτητικό σφάλμα, με αποτέλεσμα πλέον να μην μπορεί να βρεθεί τουλάχιστον μέσω αυτής της οδού.

Αναζητώντας ωστόσο την συγκεκριμένη εικόνα που επαναλαμβάνουμε ότι ο Γιώργος Καλφόγλου είχε ανεβάσει ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook, προφίλ που δεν υφίσταται πλέον στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βρήκαμε μια άλλη. Είναι και πάλι από παιχνίδι Πανθρακικός – Ατρόμητος στην Super League, αλλά πιο πρόσφατο. Πέρυσι για την ακρίβεια. Μάρτη μήνα, όταν στην Κομοτηνή η ομάδα της Ροδόπης έχανε με 1-0 με γκολ του Λε Ταλέκ και έτσι έπεφτε ο Πανθρακικός και μαθηματικά στην Football League. Το αξιοπερίεργο είναι ότι και σε αυτό το παιχνίδι που σφράγισε τον υποβιβασμό του Πανθρακικού, πέρα από τον βοηθό Καλφόγλου, πρώτος διαιτητής ήταν ο Κομίνης…