Αθλητικά camp και events στην παιδική και αθλητική κατασκήνωση Happy Days στη Χαλκιδική

 

Η παιδική και αθλητική κατασκήνωση HAPPY SUMMER DAYS, μετά από τόσα χρόνια κατασκηνωτικής εμπειρίας, έχει μοναδικό στόχο το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών, μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, που είναι εξειδικευμένο για κάθε ηλικία και δομημένο πάνω στις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες μας και τις πρωτότυπες δραστηριότητες μας προσφέρουμε στους κατασκηνωτές ευκαιρίες να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης.

Η τοποθεσία της κατασκήνωσης, που βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, προσφέρει μοναδικές δυνατότητες στους κατασκηνωτές μας για καθημερινό θαλάσσιο μπάνιο και πολλές άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες.

Φέτος, όπως και κάθε καλοκαίρι, η κατασκήνωση θα φιλοξενήσει πληθώρα αθλητικών camp, τουρνουά, καθώς και νέα αθλητικά events από συλλόγους όλης της Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, water polo, ποδηλασία, παραδοσιακοί και σύγχρονοι χοροί, ξιφασκία, tae kwon do, στίβος αλλά και αγωνίσματα τύπου survivor είναι μερικά από τα πολλά αθλητικά events, που θα διοργανώσουμε το καλοκαίρι του 2017, ένα καλοκαίρι που θα μείνει και φέτος αξέχαστο σε όλους τους κατασκηνωτές.

Τηλέφωνα για πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 2310 239891.