Τελικός το απόγευμα για τους εφήβους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Με νίκη ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι έφηβοι πολίστες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας άνευ αγώνα του Πανσερραϊκού, όμως το πρωί του Σαββάτου γνώρισαν και την πρώτη τους ήττα από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής οι νεαροί υδατοσφαιριστές πήραν την πρώτη τους νίκη στην Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αφού επικράτησαν «στα χαρτιά» με 5-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πανσερραϊκού, η οποία δεν προσήλθε στον αγώνα. Βέβαια το πρωί του Σαββάτου γνώρισαν και την πρώτη τους ήττα, αφού έχασαν από τον ΠΑΟΚ  με 25-1.

Σε ένα ματς βέβαια που δεν κυνήγησαν το αποτέλεσμα, αφού γνώριζαν την εμφανή διαφορά δυναμικού, αλλά και το γεγονός πως το απόγευμα έχουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα μετά και το αποτέλεσμα του αγώνα του Μακεδονικού με τον Πανσερραϊκό πριν από λίγο, όπου ο Μακεδονικός επικράτησε με 9-7, η ομάδα του Εθνικού γνωρίζει πως για να προκριθεί, πλέον πρέπει απλά να μην χάσει και συνεπώς παίζει για δύο αποτελέσματα.