Super League: Ισόπαλη στα Πηγάδια με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό η ομάδα Κ20 της Ξάνθης!

 

Ισόπαλη αναδείχθηκε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ20 της Ξάνθης με την πρωταθλήτια ομάδα του Ολυμπιακού στα Πηγάδια, με τους Θρακιώτες να προηγούνται μάλιστα δύο φορές, αλλά να μην καταφέρνουν τελικά να πανηγυρίσουν τη νίκη.

H Ξάνθη μπήκε καλά και στο 18′ ο Μελισσόπουλος νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το 1-0, με του Πειραιώτες μα ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 36′ με το τέρμα του Καμπέτση. Η Ξάνθη στην επανάληψη συνέχισε εξίσου καλά και ήθελε το τρίποντο. Έφτασε, μάλιστα κοντά στο να τα καταφέρει, όταν στο 69′ ο Μελισσόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έκανε το 2-1, αλλα στις καθυστερήσεις του ματς ο Βάρκας νίκησε τον Δεμένικο για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Η συγκεκριμένη ισοπαλία, μπορεί να μην δίνει κάποιο τρίποντο, όμως αποτελεί ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη, αφού ήρθε με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού, και με αυτό τον βαθμό διατηρήθηκαν και αυτή την εβδομάδα στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση βέβαια που ενδεχομένως και αδικεί τις προσπάθειες των παικτών της Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Δεμένικος, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Βαφειάδης, Πεταλωτής, Τσέλα, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης (78′ Καπτέλι), Μελισσόπουλος (89′ Καλογιάννης), Σαμπανίδης.