Αυτοκτονία του Έβρου Σουφλίου στο τρίτο σετ που έχασε 3 σετ μπολ από τον Αρχέλαο και αντίο… Α2 Κατηγορία!

 

Μετά από ένα κακό παιχνίδι ο Έβρος Σουφλίου δεν άντεξε την πίεση και το άγχος του σημαντικού αγώνα μπαράζ και ηττήθηκε με 0-3 σετ του έμπειρου Αρχέλαου Κατερίνης και του χρόνου θα αγωνίζεται δυστυχώς και πάλι στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΘΡ.

Η ομάδα του Σουφλίου μπήκε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και έχασε αμαχητί σχεδόν το πρωτο σετ με 19-25. Στο δεύτερο  πάλεψε και ήταν μπροστα με 14-13 μέχρι τα μέσα του σετ όπου ένα σερί 0-6 έφερε μπροστα του Κατερινιώτες που επικρατησαν με 18-25 με τα παιδιά του Νίκου Μούχλια να αδικούν τους εαυτούς.

Στο τρίτο σετ ο Έβρος αυτοκτόνησε… αφου καταφερε να χασει 3 σετ μπολ σε ενα σετ που βρεθηκε μπροστα 24-21 με την αλλαγή του Κεσούδη στην θέση του Γκουντουλα, ενω εχανε νωρίτερα με 19-20. Ωστόσο ο Αρχέλαος που έιχε έμπειρα παιδια έκανε την ανατροπή, αφου πρωτα ισοφάρισε 24-24 και πήρε το δραματικό αυτό σετ με 25-27.

Τα σετ: 19-25, 18-25, 25-27

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Αλεξούδης Ι. Αλεξούδης Κων., Γκουδούλας,  Κοτσάνης, Παπαδημητρίου, Κουτσούλας, Πάτσιας (λ)/ Κεσούδης, Κάλφας (λ)

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Στέφανος Νάνας): Σούλης, Γεωργόπουλος Β., Γερομίχαλος, Φωτιάδης, Τσίρκος, Γεωργοπουλος Αλ., Τσιούπλης (λ)/ Γιάγκου, Γαλάνης, Τσιώλης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΝΤΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ THRAKISPORTS