Σοκαρισμένο από τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ το «φιλαράκι» του που έπαιζαν μπάλα μαζί και τώρα αγωνίζεται στα γήπεδα της Θράκης

 

Την τελευταία του πνοή άφησε την Πέμπτη ο κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλευόταν από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 27/4, λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση χούλιγκαν.

Ο 24χρονος νέος, ο οποίος ήταν εγκεφαλικά νεκρός και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη, κατέληξε. Το γεγονός έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Ντέμης Νικολαΐδης δημοσίευσε στο facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, ενώ την φωτογραφία του άτυχου Νάσου έβαλε στο προφίλ του και ο Άγγελος Μαυράκης, ο κύπριος φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που αγωνίζεται αυτήν την περίοδο με ιδιαίτερη επιτυχία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με την φανέλα της πρωτοπόρου ομάδας Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Ο Μαυράκης έχει καταγωγή από την Πάφο, δηλαδή από την ίδια περιοχή όπου καταγόταν και ο Νάσος. Μάλιστα, έχουν παίξει μαζί μπάλα όταν ήταν μικροί στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας, ενώ έκαναν παρέα και εκτός γηπέδου, βγαίνοντας συχνά για καφέ ακόμα και σήμερα. «Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήμασταν φιλαράκια, παίζαμε από παιδιά στις ακαδημίες μαζί και μετά, στην προετοιμασία της Πάφου FC όταν ήταν στην Β’ Εθνική. Ήταν λεβέντης, πάντα χαμογελαστός, καλόκαρδος, ήθελε να βοηθά όπου μπορούσε. Είναι κρίμα να χάνονται τέτοια παιδιά και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, χωρίς λόγο», λέει ο Άγγελος Μαυράκης στο ThrakiSportS.

Ο άτυχος οπαδός του ΠΑΟΚ, όπως μας λέει ο 22χρονος παίκτης του Νέου Σιδηροχωρίου, έμενε στην Πάφο και φέτος είχε στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα του Φοίνικα Αγ. Μαρίνας στην Δ’ Εθνική. Ακόμα και τώρα που ο ίδιος είχε έρθει για σπουδές στην Κομοτηνή και τους χώριζαν εκατοντάδες χιλιόμετρα, κρατούσαν επαφή. «Είχε τρέλα με τον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια ερχόταν στην Ελλάδα για να τα παρακολουθήσει. Στην Ελλάδα δεν είχαμε βρεθεί, γιατί υπάρχει και η απόσταση και τα έξοδα, αλλά όποτε πήγαινα στην Πάφο πάντα βρισκόμασταν. Ο πατέρας μου με τον πατέρα του γνωρίζονται μάλιστα πολύ καλά. Έχει και μία αδερφή. Τουλάχιστον πριν πάθει αυτό που έπαθε, μίλησε με την οικογένειά του και τους είπε πόσο ευτυχισμένος ένιωθε που κέρδισε η ομάδα του, τουλάχιστον “έφυγε” χαρούμενος», προσθέτει ο Άγγελος Μαυράκης.

Ο ίδιος δεν έμαθε για το περιστατικό την ίδια μέρα που συνέβη αλλά την επομένη. «Όλοι με αυτό ασχολούνταν στην Πάφο και με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε, ξέρεις, ο φίλος σου ο Νάσος…  Έπαθα σοκ. Ήθελα να πάω στην Θεσσαλονίκη να τον δω αλλά μου είπαν ότι δεν είχε νόημα, ήταν από την πρώτη στιγμή εγκεφαλικά νεκρός. Δεν ξέρω τι να πώ. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Είναι κρίμα να φεύγουν τέτοια παιδιά, τέτοιοι λεβέντες…», καταλήγει ο Άγγελος Μαυράκης, που θέλει όσο τίποτα άλλο πλέον να πετύχει ένα κρίσιμο γκολ σε κάποιους από τους επόμενους αγώνες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για να το αφιερώσει στο «φιλαράκι» του που τόσο άδοξα έφυγε από την ζωή, απλά και μόνο επειδή θέλησε να πανηγυρίσει την επιτυχία της ομάδας που αγαπούσε.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις στο facebook από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ντέμη Νικολαΐδη: