Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Στη Χαλκηδόνα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται η ΑΕ Κομοτηνής, θέλοντας τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για απευθείας άνοδο. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 70-79, γνωρίζοντας την πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι αξιολογημένοι για Α1 κατηγορία Θεόφιλος Παπαδόπουλος και Τσιαπλής, από το Σύνδεσμο Ημαθίας ο πρώτος και Δυτικής Μακεδονίας ο δεύτερος.

Στην Κομοτηνή επιστρέφει μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις ο ΓΑΣ, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Καβάλας σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα “τελικού”, καθώς με νίκη η ομάδα της Κομοτηνής σώζεται και μαθηματικά, με ήττα όμως θα πρέπει να κάνει το απόλυτο απέναντι στην ομάδα της Καβάλας και τον Μαντουλίδη για να μην μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΓΑΣ είχε νικήσει με 71-73. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και Καρκαλέτσης από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Νεάπολης:  Νεάπολη – Μακεδονικός (Κουκουλεκίδης-Πράττος (Φωτιάδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Αστέρας Καβάλας (Παπαδόπουλος Χ.-Καρκαλέτσης (Γκουρτσιλίδης))

ΔΑΚ Ποταμουδιών:  Αγία Βαρβάρα – Ιωνικός Ιωνίας (Εκιζόγλου-Παπανικολάου Ι. (Μπρίγκος))

Κ.Γ. Επταπυργίου:  Παναθλητικός – Ορφέας Ν. Σκοπού (Χατζηχαρίσης-Χατζηκώστας (Τοζακίδης))

Κ.Γ. Ομόνοιας:  Ίκαροι Σερρών – Ν. Μουδανιά (Ζαχαριάδης-Λάλλα (Γιάβρης))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Ακτή Ζέφυρος 02 (Πετανίδου-Λουλουδιάδης (Λαδένης))

ΔΑΚ Χαλκηδόνας:  Χαλκηδόνα – ΑΕ Κομοτηνής (Παπαδόπουλος Θ.-Τσιαπλής (Μήτσιου))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ